SISTE NYTT: Regjeringen legger ned kongehuset fra 1 januar 2020!

Satire

«Blir for dyrt» sier Høyrerepresentant

Etter at Stortingets konsoloderingskomitè avholdt kvartalsmøte i går ettermiddag har det idag blitt besluttet å legge ned kongehuset med virkning 1 januar 2020. Nedleggelsen kommer i kjølevannet av en enorm budsjettsprekk samt det faktum at konkehuset ikke utgjør noen faktisk funksjon.

Slottet blir parkeringsplass
«Som følge av nedleggelsen skal slottet rives for å frigjøre plass til parkering for regjeringens bilpark» forteller Høyre`s finanspolitiske talsmann Jørgen Jass Jørgensen i en pressemelding. Han mener beslutningen om å rive slottet og avslutte alt som har med slottet å gjøre er en viktig og god avgjørelse. «Dette frigjør enorme midler vi nå kan bruke på sykehjemsplasser, bekjempelse av kriminalitet og bygging av garasjer» sier politikeren

Kongen og dronningen skal flytte
Samtidig som slottet rives avsluttes også alle verv og utbetalinger til kongefamilien. «Ja fra og med 1 januar 2020 står de kongelige på egne ben» sier Jørgensen. Kongefamilien forteller selv i en pressemelding at de har kontaktet advokat for å se på hvilke muligheter de har etter at monarkiet er avsluttet. «Her er det flere løsninger, men kongen og dronningen vil med all sannsynlighet flytte til Mjøndalen der Harald skal jobbe som fast standup-komiker på en utrolig populær stand-up-klubb» forteller en venninne av dronning Sonja som ønsker å være anonym, men som heter Grete Wesselvangwest og er 78 år.

Synes du dette er et godt tiltak for å frigjøre midler i statskassen?

  • 480
  •  
  •  
  •  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det rare kjendis-intervjuet: TOM KETIL KROGSTAD – Helt på kanten
Juleprat med Adam og Tore om juletradisjoner og fyllesyke-tips!
Det rare kjendis intervjuet: Erlend Elias
Det rare kjendisintervjuet: Jonna Støme
Det rare kjendisintervjuet: Espen Thoresen Hværsaagod-Takkskalduha