SISTE: Heidi tok angrepille etter samleie. Nå angrer hun. «Jeg skulle ikke angret» sier hun

Humor

«Jeg angrer på at jeg angret» sier Heidi

Heidi Horre Hasterud fra Hole advarer nå andre jenter mot å ta angrepille før de er sikre på at de faktisk angrer. «Jeg tror det er mange jenter som egentlig vil ha barn, men som tar angrepille som de angrer på at de tok» sier den angrende jenta

Angret etter samleie med kjekk mann
Heidi forteller at hun etter en fuktig bytur ble med en som het Tobias Vøttle Larsen hjem og gjennomførte et seksuelt samkvem med ham. «Ja det stemmer, han både tok på og penetrerte rosebuketten min» forteller Heidi. Etter samleiet og på vei hjem bestemte Heidi seg for å ta en angrepille slik at hun ikke plutselig fikk et barn med Tobias. «Ja jeg tenkte jo at vi bare akkurat hadde møttes og at det kanskje ville være litt tidlig å bli foreldre» forteller hun. Dagen etterpå angret hun på å ha tatt angrepille. «Tobias er jo veldig kjekk og han har ordnet økonomi så jeg angrer veldig på at jeg angret og tok den angrepillen» sier hun
Relatert bilde
Angrer veldig på at hun angret: Jeg skulle jo hoppet i det og fått barn med han Tobias. Han var flott og luktet godt. Dumt av meg å angre. Det angrer jeg på» sier Heidi Horre Hasterud fra Hole

9 av 23 angrer
Host Statens senter for mellommenneskelige relasjoner har man forsket seg frem til at 9 av 23 jenter i alderen 19-97 år tar angrepille etter å ha blitt forsøkt befruktet. «Ja vi ser at det er en del jenter som angrer på å ha blitt befruktet og som igjen angrer etter at de har angret på å ta en angrepille» sier forsker, lege og utdannet kokk Martin Marr Martinsen. Han tror jenter som angrer på at de angret egentlig angrer på at angrepillen fungerte. «Ja, det stemmer. De angrer» svarer den svært så anerkjente forskeren

Har du angret på at du angret noen gang. Skriv alt om hendelsen i kommentarfeltet under slik at du kan hjelpe andre som angrer på at de tok angrepille.

  • 102
  •  
  •  
  •  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det rare kjendis-intervjuet: TOM KETIL KROGSTAD – Helt på kanten
Juleprat med Adam og Tore om juletradisjoner og fyllesyke-tips!
Det rare kjendis intervjuet: Erlend Elias
Det rare kjendisintervjuet: Jonna Støme
Det rare kjendisintervjuet: Espen Thoresen Hværsaagod-Takkskalduha