Forskning: Den yngste i søskenflokken er alltid smartere enn den eldste!

Satire

«Dette stemmer faktisk» sier forsker!

Hos Statens senter for mellommenneskelige relasjoner har de lenge forsket på hvilke barn som er de smarteste. Resultatet er revolusjonerende; Er du det yngste søsknet i familien er du med 100% sikkerhet langt smartere enn dine eldre søsken! «Ja det stemmer» sier sjefsforsker Marianne Mjø Mjassefjordeid.

Bør ansette yngre søsken før eldre
Studien er oppsiktsvekkende rett og slett på grunn av at dette stemmer hver gang. «Yngstemann i søskenflokken er rett og slett overlegen når det kommer til refleksjon og intelligens» forteller forskeren. Hun mener at arbeidsgivere bør se etter yngre søsken når de ansetter mennesker i stillinger der det krever intelligens. «Ja uten tvil, når vi vet at yngstemann alltid er smartere så virker det meningsløst å ansette et av de eldre søsknene» konkluderer hun
Bilderesultat for young woman smiling
Alltid følt seg smartere: Sjefsforsker Marianne Mjø Mjassefjordeid hos Statens senter for mellommenneskelige relasjoner forteller at hun er lillesøster og at hun alltid har følt seg veldig mye smartere enn sin storesøster. «Ja det stemmer og nå er det jo bevist at dette stemmer» sier hun

Eldre søsken er ofte sjalu
Studien viser også at de eldre i søskenflokken ofte er sjalu selv om de benekter dette. «Vi ser at eldstemann i hele 87% av tilfellene er sjalu på yngstemann» forteller Mjø Mjassefjordeid. Hun tror eldre søsken på sikt vil bli samfunnets tapere og ende under fattigdomgrensen relativt raskt. «Ja vi ser at hodet til yngre søsken fungerer såpass mye raskere og bedre at det nok kun er snakk om tid før vi må bygge omsorgsboliger og etablere støtteordninger for søsken som har en lillesøster eller en lillebror» avslutter den anerkjente forskeren som har mottatt en rekke priser for sitt arbeid innen mellommenneskelige relasjoner

 

  • 123
  •  
  •  
  •  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det rare kjendis-intervjuet: TOM KETIL KROGSTAD – Helt på kanten
Juleprat med Adam og Tore om juletradisjoner og fyllesyke-tips!
Det rare kjendis intervjuet: Erlend Elias
Det rare kjendisintervjuet: Jonna Støme
Det rare kjendisintervjuet: Espen Thoresen Hværsaagod-Takkskalduha