FORSKNING: Norske kvinner har det best når de vasker doen hjemme eller har sex!

Satire/Ironi

Forskning lyver ikke!

Hos Statens senter for mellommenneskelige relasjoner har de denne uken forsket på når og hvor Norske kvinner er lykkeligst. Studien var ikke til å misforstå; «Norske kvinner smiler mest når de vasker toalettet i hjemmet eller når de får sex av mannen» konstanterer sjefsforsker og ansvarlig for studien Anders And Andersen.

Føler seg trygge
Forskeren forteller at resultatet nok har en sammenheng med at kvinner ofte er lykkelige når de gjør ting de kan eller vil. I så måte er nok det å vaske og det å ha sex veldig trygt for kvinnen. «Når kvinner beveger seg ut i utrygge omgivelser som yrkeslivet eller i få tilfeller i lederposisjoner ser vi at kvinnene ofte ender opp med å sykemelde seg da de ikke tåler stresset på samme måte som mannen» sier den populære forskeren.
Bilderesultat for happy woman washing home
La kvinnen vaske og lage mat: Forsker og relasjonsekspert Anders And Andersen oppfordrer norske menn til å la kvinnen ta husarbeide. «Kvinnen føler mestring når hun vasker, lager mat eller tilfredsstiller mannen» sier han

Mannen bør la kvinnen vaske
«Vi ser at det på grunn av likestillings-problematikken ofte er slik at mannen lar kvinnen slippe til i yrkeslivet og på den måten blir kvinnen veldig sliten og usikker. Om mannen vil ta vare på kvinnen så bør han geleide henne inn på badet med en vaskebørste eller inn på soverommet med noe flott undertøy som hun føler seg sexy i» sier forskeren. Han tror vi sakte, men sikkert vil komme tilbake til normalen der vi igjen får klare og tydelige kjønnsroller

Hva mener du? Kan du forstå hvorfor kvinner er lykkeligst når de vasker eller har sex?

  • 1
  •  
  •  
  •  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det rare kjendis-intervjuet: TOM KETIL KROGSTAD – Helt på kanten
Juleprat med Adam og Tore om juletradisjoner og fyllesyke-tips!
Det rare kjendis intervjuet: Erlend Elias
Det rare kjendisintervjuet: Jonna Støme
Det rare kjendisintervjuet: Espen Thoresen Hværsaagod-Takkskalduha