Club4Shop GIR BORT tro kopi av PENTHOUSE-modell til kåte menn

Din kompis kan få en nå!

Sponset fakta
En nøyaktig avstøpning, lover produsenten; Penthouse.

Nå kan du hjelpe din kompis på “Den Store Internasjonale Onanidagen”

Den Store Den Store Internasjonale Onanidagen står for døren denne helgen. Da gjelder det å ha vist omtanke for ens beste kompis i tide. Har du ingen venner er det på tide å skaffe seg en nå. Har du venn, kan dere nå komme nærmere hverandre enn noen sinne med en gratis masturbator.

Som den ansvarsbevisste, inkluderende og omtenksomme bedrift de er har våre samarbeidspartnere Club4Shop.no besluttet å dele ut en liten del av supermodellen Ryan Ryans anatomi …eller rettere sagt en avstøpning.

En nøyaktig avstøpning av supermodellen Ryan Ryans, lover produsenten; Penthouse.

Nå kan du bestemme hvilken kompis som behøver dette lyspunktet i en ellers grå hverdag. Være seg han som nettopp ble single, han som har vært alene lenge eller han som er ilagt “fittenekt” til stadighet eller på ubestemt tid.

Her behøves ingen beviser. Løsrevne og ondsinnede påstander eller vag mistanke er mer enn godt nok. Trenges det en masturbator formet nøyaktig etter frk. Ryans genitalier, så er så godt som en på vei i posten.

Det å komme nærmere hverandre

Er dere veldig gode venner, åpner det seg bokstavelig talt en helt ny mulighet i dette produktet. Saken er nemlig den at denne masturbatoren har en åpning i hver ende. Den er med andre ord både vagina og anus. 27 cm ren åpenbaring med andre ord. Er dere da to gode venner med gjennomsnittlig lengde på utstyret, kan dere komme sammen (igjen bokstavelig talt) og ikke bare foreta en dobbel penetrasjon, men faktisk møtes på midten!

En nøyaktig avstøpning av supermodellen Ryan Ryans, lover produsenten; Penthouse.

Dette gjør også renholdet enkelt. Her skyller man tvers igjennom, og felles (inn)sats kommer ut av motsatt ende.

– Det er ingen forutsetning at man må dele, avslutter daglig leder i Club4Shop.no, Tom Ketil Krogstad; – Denne skal primært være en ting du gir til en som virkelig trenger noe forløsende i livet sitt.

Alt du behøver gjøre er å tagge en kompis, og den heldige vinner av denne masturbatoren kan være nettopp din beste venn.

Denne artikkelen er sponset av:

Klikk på logoen for å komme rett til nettbutikken.

 

  • 53
  •  
  •  
  •  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det er ikke bare ribba som er både BEDRE og BILLIGERE i Sverige