SISTE: Hellas åpner fyllemottak for norske russegutter som sloss og drikker!

Satire

«Et stadig økende problem» sier Hellas helseminister

For å kunne håndtere den enorme mengden med norske russegutter som slåss, drikker og generellt tøyser har Hellas nå etablert et mottakssenter for russegutter på flatfyll-ferie i landet. «Vi ser at vi må ta tak i problemet. Vi kan ikke lenger late som ingenting» sier den Greske politimesteren Grekor Kosskoss Chaos til Eavisa i en faks

Drikker og ligger med jenter
Politimesteren forteller Eavisa om rimelige drøye historier der norske russegutter slår etter hverandre, drikker slike små glass med sprit og konstant prøver å igle seg inn på jenter i barområdene. «I forrige uke var det over 8 russegutter her inne samtidig. Jeg tror aldri vi har møtt på en større utfordring her i Hellas på mange år» sier politimesteren. Han tror norske russegutter er et produkt av det strenge norske regimet og at disse russeguttene derfor trekker til sydligere strøk for å utagere.
Bilderesultat for drunk teenagers greece
Koser seg med fylla: Masse russegutter opererer som slåsskjemper og fyllesvin i Hellas med mor og fars velsignelse. «Det er ikke min gutt som sloss og lager kvalm nede i Hellas i alle fall» sier en naiv far fra Hokksund

Legger igjen mye penger
Grunnen til at Hellas nå oppretter leirer for de norske urokråkene er at de vil beholde de i landet. «Ja vi vil de skal være her lengst mulig. De legger igjen enorme summer som holder liv i flere bydeler som ellers kun ville være beitemarker for greske geiter med hørselproblemer» forteller han. Han forteller videre at mottaket nå har vært oppe i bare 2 dager og at det allerede er over 3000 russegutter som lever i leiren. «Ja her inne kan de sloss, drikke og tøysetulle så mye de vil» avslutter politimesteren

Hva mener du er det hyggelig at norske russegutter tøyser og slåss i Hellas?

  • 201
  •  
  •  
  •  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det er ikke bare ribba som er både BEDRE og BILLIGERE i Sverige