10 bevis på at 40-årsdagen din dessverre er starten på slutten. Sånn er det bare!

Satire/Ironi

Ja da går det livet mot slutten…

De aller fleste vet at den dagen man runder 40 år så går det meste nedover. Håpet om en fantastisk karriere og den perfekte trofèkona er borte og man har ikke en dag der man ikke føler på en form for smerte man aldri har følt på før. Dette er noen av tegnene på at du er over 40 år og på vei mot stupet:

1. Oftere syk og vondt:
Ikke en dag uten at du våkner opp med en udefinerbar smerte. Immunforsvaret ditt er rett og slett i ferd med å ta kvelden. Sakte, men sikkert:
Bilderesultat for am i sick gifs

2. Verre og verre fyllesyke
Dagen derpå i 20 og 30-åra var en rolig og koselig dag med en pizza og film på sofaen. Etter fylte 40 er det ikke lenger «dagen derpå», men DAGENE derpå. Aldri har du hatt det verre:
Bilderesultat for worst hangover gifs

3. Skal forandre livet
Den berømte 40-årskrisen er ikke utopi. Trangen til å leve ut tenåringsdrømmene blir stor og du vil oppleve masse på kort tid. Du er jo tross alt snart ferdig:

4. Sykelig opptatt av trening og kosthold
Du har aldri brydd deg før, men nå skal det virkelig tas tak! Trening, grønnsaker og fjellturer er alt som står i hodet ditt:
Bilderesultat for healthy life gifs

5. Grå hår!!!!
Den store skrekken og det grusomme marerittet du alltid har tenkt på er nå en realitet. Du får grått hår:
Bilderesultat for funny first grey hair gifs

6. Synlige og flere rynker
Du prøver å ignorere det, men du ser de tydeligere og tydeligere hver dag. Rynkene tar over ansiktet ditt. Du ser verre og verre ut for hver dag som går:
Bilderesultat for funny grey hair gifs

7. Penisen begynner å jobbe mot deg
For menn er 40 årene tiden der man fortsatt vil, men ikke alltid får det til lenger. De ganger man får det til er det litt slapt og kjapt. Ja ja… sånn har det blitt:
Bilderesultat for problem getting erection gifs

8. Overgangsalderen (Gjelder kun jenter)
Mange jenter tror overgangsalderen starter i 50-årene, men den er i full gang dagen etter fylte 40. Irritasjon, humørsvingninger og mye annet tull preger hverdagen din heretter:
Bilderesultat for funny menopause gifs

9. Tyngdekraften kommer og tar deg
40-årene er tiden da alle kroppsdeler gir etter for tyngdekraften. Pupper og testikler er på full fart ned mot kneskålene dine:
Bilderesultat for hengepupper

10. Ukentlige legebesøk:
Etter fylte 40 blir legebesøkene en del av hverdagen. Kuler skal sjekkes, leger skal inn i rumpa på deg og brystene skal sjekkes grundig
Bilderesultat for funny doctor butt gifs

Så med andre ord. Har du rundet 40 år er det på tide og sette opp testamentet ditt, kjøpe inn varme tøfler og gå tilbake til å lese papiravisen der det er kryssord. Ja ja, det var gøy så lenge det varte… livet altså
Bilderesultat for shut up gifs

  • 1.6K
  •  
  •  
  •  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det er ikke bare ribba som er både BEDRE og BILLIGERE i Sverige