FORSKNING: Rotete glutenallergikere med lange testikler er de smarteste menneskene

Satire/Ironi

Forskning du kan stole på

Hos Statens senter for mellommenneskelige relasjoner har de denne uken forsket på intelligens-nivået til en rekke grupper. Folk som spiser sjokolade er skikkelig dumme mens Glutenallergikere med lange testikler som er rotete er de smarteste i følge forskning

Jenter er dumme
Samtidig avdekker forskningen det faktum at jenter er særdeles dumme. «En stor gruppe jenter i alderen 17-49 år fremstod som tilbakestående faktisk» sier forsker og rotehode Glenn Chåck. Han tror kvinner på sikt vil få det vanskelig med å fungere i samfunnet. «Ja det tror jeg faktisk. Helt seriøst» sier han til Eavisa
Bilderesultat for serious scientist
Jobber hardt med nettforskning: Eavisa har besøkt Statens senter for mellommenneskelige relasjoner og fikk oppleve intens forskning på et særdeles høyt nivå.

Lange testikler
Forskningrapporten viser at de aller smarteste personene har spesielt lange testikler. «Ja det stemmer, når menn runder 50 år så begynner testiklene og henge så med andre ord er det menn over 50 med glutenallergi som er de smarteste i samfunnet» avslutter den anerkjente forskeren.

Har du glutenallergi og over 50 år og ikke minst er mann så er du en skikkelig smarting. Sånn,

  • 26
  •  
  •  
  •  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det er ikke bare ribba som er både BEDRE og BILLIGERE i Sverige