SISTE NYTT: Politiet etterlyser kvinnen som eier disse nøklene med nøkkelstaven

Humor

«Vi trenger hjelp fra folk» sier politimester Bastian

Etter et mindre lovbrudd har politiet sett seg nødt til å etterlyse eieren av en nøkkel da den med all sannsynlighet er tilknyttet en hendelse politiet etterforsker som mistenkelig

Nøkkel festet på gummistav
«Nøkkelen som mest sannsynlig er produsert i Norge er festet til en rosafarget stokk eller stav» skriver politiet på sin blogg. Politiet har spurt Eavisa om bistand til å spre bildet av nøkkelstaven på internett slik at flest mulig ser nøkkelen og kan rapportere inn navn på eieren. «Ja en flott måte å gjøre det på. Internett er jo fantastisk» sier politimester Bastian Vom hos Oslo politidistrikt

Etterlyser eier av nøkler: I forbindelse med en mindre kriminell hendelse ser politiet seg nødt til å etterlyse personen som eier denne nøkkelen. «Gi oss beskjed om hvem som eier denne nøkkelen med tilhørende rosa nøkkelstav

  • 217
  •  
  •  
  •  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det er ikke bare ribba som er både BEDRE og BILLIGERE i Sverige