Rundstykkedeleren – Sannsynligvis verdens mest nytteløse oppfinnelseIntet nytt siden Bindersen

Den kjente oppfinneren Yngve T. Vaaler-Bindersen har gitt verden mang en oppvåkning, skal vi tro ham selv. Nå står han klar til å lansere sin nyeste oppfinnelse “Rundstykkedeleren” på nettbutikken: www.coolstuff.no

Verden flommes over av nye oppfinnelser. Den som påstod at alt var funnet opp, hadde ikke tatt høyde for den digitale tidsalder. Når det er sagt opplever vi stadig vekk at det dukker opp små og geniale løsninger på hverdagsproblemer, som ingen hadde tenkt på før …i alle fall om vi spør oppfinneren selv.

Genialt stykke
I følge Vaaler-Bindersen er dette noe helt nytt og løser et stort problem vi har hatt i Norge i generasjoner.
– Helt siden rundstykket ble oppfunnet i 1954, har dette resultert i kaos, begynner han entusiastisk:
– Nå er det løst!

Rundstykkedeleren er et sett bestående av to deler. Vaaler-Bindersen viser frem en deler, som ligner påfallende på en brødkniv, og det han kaller arbeidsplaten …som nok selv med en solid porsjon godvilje er en brødfjæl, vel og merke i en grell farge.

Rundstykker uten rundstykkedeler – Helt uspiselig!

Ikke noe nytt
– Seriøst, Yngve. Dette er jo ikke noe nytt. Vi føler oss litt snytt, som blir innkalt til pressekonferanse om det her.
– Nei, nei!, forsvarer Vaaler-Bindersen; – dette er genialt. Jeg skal nå vise hva som skjer dersom man bruker den gamle metoden.

Han tar tak i et helt nybakt og et godt fungerende rundstykke fra Kiwi, river det i fillebiter og triumferer: – Ser dere! Kaos! Ikke spiselig! Hah!
– Ja, men seriøst mann… , forsøker vi igjen, men blir avbrutt.

Skal selges på nett

– Det skal markedsføres på et helt nytt sett; En svensk nettbutikk som har alt: Coolstuff.no

– Coolstuff??, undrer vi: – Ja, de har mye rart og morsomt, men jeg vet ikke om de blir “helt blendet” av en brødfjæl? Har du snakket med dem forresten?
Kritikk og relevante spørsmål ser ikke ut til affisere Yngve det grann: – Ja! Der! Genialt sted. Jeg har funnet alt til oppfinnelsen der. Dessuten har svensker oppfunnet mye genialt: SAAB Viggen, Volvo, Sophinken, Bindersen, Ostehøvelen…

– Nei, Yngve. Coolstuff er genial, og aldeles ikke bare Svensk. Volvo biler og Saab fly er Svensk, men bindersen ble oppfunnet av amerikaneren Samuel B. Fay og ostehøvelen… Lenger kommer vi ikke.

– Tullprat! Forbannet vås, avbryter han: – Bindersen og ostehøvelen ble oppfunnet av min bestefar Johan Vaaler i 1865. Coolstuff er svensk!
– Nei, kjære deg Yngve. Johan Vaaler ble født på Aurskog i 1866. Du har tatt navnet Vaaler og han er ikke din bestefar og oppfant ikke bindersen… i alle fall ikke ett år før han ble født. Ostehøvelen, derimot, ble oppfunnet av Thor Bjørklund fra Lillehammer i 1925. Coolstuff har kontor i Sverige, men er ordentlig kul nettbutikk på norsk i Norge.

– Jeg kan ta hvilket navn jeg vil, for jeg er ikke døpt, svarer Yngve kjekt og avbryter like gjerne seg selv i samme slengen: – Det skal markedsføres på Coolstuff, nærmest roper han.
– Vaaler-Bindersen?, undrer vi.
– Nei! Rundstykkedeleren!
– Ja! Men det er bra, Yngve.
– Jeg fant delene der. De har alt mulig der! Fantastisk sted!
– Vi er ikke i tvil, medgir vi oppgitt.
– Jeg kjøper alt der!
– Bra, Yngve. Mern du har kjøpt en brukt en brødkniv og en brødfjæl et helt annet sted du, som du skal selge igjen som en genial oppfinnelse på Coolstuff.no
– Jeg skal lage nettbutikk til dem.
– Det er en nettbutikk, Yngve.
– Jaah! Men den er bra!
– Ja. Den er bra, Yngve.
– Det var det jeg sa. Jeg visste det. Dette blir en suksess!
– Men da mener du rundstykkedeleren?
– Hvilken rundstykkedeler? Nei, Coolstuff!, avslutter han entusiastisk.

Den julegaven du ikke visste at kjæresten din ønsker seg, finner du her Klikk på logoen

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt besteMer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro