HumorHumor

Ny superhelt i Østfold: PÆRTMANN

Man tar det beste fra Batman og Pacman...

Etter årtusener helt ubeskyttet mot skurker, kjeltringer og generelle trusler har nå endelig Østfold fått sin første kappekledde superhelt siden Hellige Olav oppfant Sarpsborg. Onsdag  forrige uke fikk foretaksregisteret i Brønnøysund melding om at superhelten PÆRTMANN nå er etablert med hovedkontor og forretningsadresse på Råde i tjukkeste Østfold.

Pærtmann; Her i en tilsendt selfie sammen med kolleger. (Pærtmann til venste i bildet)

Nå er det, i følge pressemeldingen, bare for politiet i både Follo og Østfold å lyse opp himmelen med det hemmelige symbolet og PÆRTMANN er allerede på vei for å redde jomfruer i nød. Videre opplyses det at ingen skurker kan stå imot denne helten.

Politiet kan ikke hemmeligheten

Vi har snakket med Anna Perssønn ved Politiet på Grålum Operasjonssentral i Sarpsborg, som ikke var klar over hverken noen superhelt eller noe hemmelig symbol på himmelen. Redaksjonen tok videre kontakt på telefonnummeret som stod i pressemeldingen, og kom frem til en damestemme, som siden skulle vise seg å være superheltens mor. Morens adresse stemmer også overens med superheltens forretningsadresse.

Hun opplyser at superheltens eneste superkraft er at han furter, og det gjør han så inderlig at stemningen blir så dårlig i rommet at deg fleste bare gir seg og legger seg flat for helten. Videre kan hun opplyse at det hemmelige symbolet er en lysstråle på himmelen, og at det har tross alt patrulje 242 i Follo allerede fått beskjed om.

Nås på mail i kontortiden

Rett etter avsluttet samtale fikk redaksjonen mail fra: [email protected] , som er PÆRTMANNs offisielle mailadresse. Vi får i brevet vite at publikum ikke kan skrive til denne adressen, for det er det bare politisjefer og borgermestere som kan. Han skriver videre at han har kontortid mellom klokken 14.10 og frem til 22.00. Etter ni er det kun små heltedåder som kan påregnes, da helten må slutte av senest klokken ti.

Pærtmobilen - Her sett parkert rett utenfor sentrum av Rakkestad.

Se opp for Pærtmobilen

Han beskriver trikot-drakten som dramatisk, på tross av at den opprinnelig er fra G-sport på Svinesundsparken utenfor Halden, som også er sponsor med masse penger og en softis. Han avslutter dramatisk med å oppfordre til bilister på E6 mellom Tusenfryd og Svenskegrensen å være oppmerksom på en mørk  lilla Toyota Corolla med “Amerka-grill”, delt breifelg og smal effektpotte. Da han kan være på uttrykning.

NYHET: Eksklusive massasjestoler med mnd-leie!
TILBUD: Få 15 000 kroner GRATIS å spille for!
De beste casinoer for 2019 – Stor test!
Norges mest sexy nettbutikk