6 Fakta du sikkert ikke visste om sæd!

6 Fakta du sikkert ikke visste om sæd!

Sædceller er noen rare greier, disse sinnssykt små greiene kan lage stor glede og sorg alt ettersom hvordan mannen bruker dem. Eavisa har samlet 6 interessante og morsomme fakta om sæd du kanskje ikke visste fra før.

1: Det er hard konkurranse selv om en kvinne bare trenger en enkelt sædcelle for å bli gravid. En mann ejakulerer i gjennomsnittet 200 millioner sædceller.

2: Kvinner er født med alle eggene de noen sinne kommer til å få, mens menn derimot produserer sædceller daglig hele livet. Med alderen blir sæd kvaliteten noe dårligere, men de slutter aldri å produsere.

3: Sæd har ingen nytte for deg på andre måter en om du vil ha barn. Alt snakket om at du burde svelge fordi det er proteinrikt, eller gni det inn i huden er bare svada.

4: Blås i bananen, ananasen eller annet du tror skal hjelpe med å gi sæden bedre smak. Det skal utrolig store mengder til for å kanskje ha noen effekt. Det finnes ingen vitenskapelige bevis på at det skal fungere uansett.

5: Sædceller er sinnssykt små, de måler ynkelige ca 0,005 centimeter. Men, om du skulle legge ALLE sædcellene i en ladning på rekke ville den målt nesten 9,5 kilometer.

6: Sædceller er svært følsom og kan ikke overleve så lett. De dør raskt når de utsettes for kulde, varme, tørke, forandre pH, eller til og med rent vann. Historier om kvinner blir gravide i «sæd-bassenger» er dermed kun historier.
giphy (1)

Del saken på facebook

Samle smålån – refinansier inntil 500.000

LES OGSÅ: Rasende Tommy Sharif har gått i dekning. Kjøpt seg ny båt!
LES OGSÅ: 20 Bilder fra dyreparker over hele verden som gjenskaper Velociraptor scenen fra Jurassic World filmen.
LES OGSÅ: Arkeologer i Polen har funnet en 250 år gammel dildo
LES OGSÅ: Mann gir bort bokstavelig talt halvparten av alt han eide til ex-kona.
LES OGSÅ: 15 Folk som har tatt dekoreringen av postkasser litt vel langt.
LES OGSÅ: 20 Super søte dyr som poserer for kameraet som profesjonelle.LES OGSÅ: 15 Super ekle bilder som gjør at du ALDRI vil spise take away igjen.
LES OGSÅ: Snarvei til store magemuskler er lettere enn du tror!
LES OGSÅ: 15 Giffer som viser hvordan ting blir laget.

This post is also available in: Norsk bokmål

Siste artikler

POPULÆRE ARTIKLER

Utrolig men sant

This post is also available in: Norsk bokmål