7 forskjellige alkoholtyper og hva slags FYLL / MORO gir de deg?

Hva slags alkohol passer deg? Sjekk her:

Vi gir deg en unik gjennomgang og all nødvendig informasjon du trenger for å gjennomføre fest og moro med den form for fyll du ønsker. Her kan du finne ut hva slags alkohol passer deg best. Husk at uansett hva du drikker er det alltid viktig å ikke drikke for mye, altså drikk med måte! Finn ut nedenfor hva du skal drikke for å komme i den formen du ønsker:

1. Vin-fylla
Skärmavbild 2014-12-29 kl. 15.48.34

En virkelig gammel klassiker som ikke bør undervurderes. Starten er ofte myk, men utover kvelden øker beruselsen kraftig. Kritikerne sier at bakrusen ofte blir verre med vin, men ikke bry deg om det: rusen er såpass digg at det er verdt alle timene i fosterstilling på toalettet dagen derpå.
more-wine

2. Tequila-fylla
Skärmavbild 2014-12-29 kl. 16.09.10

Dette meksikanske alternativet i sprit-jungelen er den absolutt mest ubehagelige. Her er det ikke tale om å ha noen hyggelig festaften Dette fungerer heller som et knyttneveslag på vei til helvetes-fylla som varer ut i de små timer. Tequila kan, hvis vi skal være helt ærlige, med stor fordel byttes ut med hånd-desinfeksjonsmiddel.
Bilderesultat for wtf drunk falling gif

3. Champagne-fylla
Skärmavbild 2014-12-29 kl. 16.10.56

Ideell for de som liker glatt bakoversveis og hummer. Kan i enkelte tilfeller forårsake hodepine og trøtthet, men vanligvis har man en god venn i champagnen som gir deg en veldig fin kveld
Bilderesultat for drunk on champagne gif

4. Whisky-fylla!
Skärmavbild 2014-12-29 kl. 16.13.42

Et kraftig alternativ for de mer erfarne. Ideelt hvis du tilbringer kvelden alene, da whisky siden antikkens tid har blitt knyttet til den mørke siden av mennesket. Gir et godt resultat den første timen, men man risikerer i å ende opp i tårer og selvmedlidenhet utover kvelden.
Bilderesultat for drunk on whisky gif

5. Øl-fylla
Skärmavbild 2014-12-29 kl. 16.15.50

«Øl er et bevis på at Gud elsker oss og ønsker at vi skal være lykkelige» sa en gang Benjamin Franklin. Vi kan ikke annet enn å si oss enige. Øl-fylla er i sin enkelhet en fantastisk opplevelse. Den enorme mengden som må konsumeres for å oppnå ønsket effekt kan resultere i veldig mange toalettbesøk, men på den annen side: Hvem bryr seg om det? I øl-fyllas salige tåke er et toalettbesøk som sukkerspinn, kjærlighet og myke skyer.
XTMGjFZTuSj9ypajCGtl_Beer Big Gulp

6. Sprit-fylla
Skärmavbild 2014-12-29 kl. 16.20.26

Det tar ikke lang tid før den lager helvete. Og der har vi den store sjarmen med brennevin. Tar du et par saftige slurker går det ikke lang tid før du danser halvnaken på et bord og hopper i utakt på bardisken. Noen sekunder senere, er kvelden mest sannsynlig over. Men er du en gambler? Vel, da kan det kanskje være verdt risikoen.
sprit

7. Redbull og vodka-fylla

En moderne klassiker med forferdelig konsekvenser som lettest kan beskrives på denne måten…:
Skärmavbild 2014-12-29 kl. 16.23.40

Få fantastisk casinobonus hos Casumo her!

This post is also available in: Norsk bokmål