HumorHumor

7 grunner til å droppe campingferie

Campingplasser på sitt aller verste

Har du eller vurderer du campingferie? Da anbefaler vi deg å ta en titt på disse punktene som veldig enkelt og overbevisende forteller deg hvorfor du IKKE bør iverksette innkjøp av campingvogn:

1. Naboer! Du har null kontroll over hvem naboene dine blir. Det eneste du vet er at de SKAL og MÅ være naboene dine hele sommeren. Her har feks Mysen våpenklubb slått leir ved siden av familien Andersen på Larkollen Camping:

2. Plass og alenetid eksisterer ikke. Du er alltid fanget i en stor ball av grillos, fulle og dansebandsyngende campingturister. Kos!:

3. Fest fest og atter fest. For mange av de trofaste campinggjestene er det ferie og fest som gjelder. Du kan med andre ord risikere å havne i en 4 ukers lang fyllefest med sørpefulle menn i grilldresser:

4. Brann. Det holder med at èeen av mange tusen småbrisne gjester knoter og styrer med gassen så kan hele campingplassen stå i flammer. God ferie a!:

5. Været. Camper du i Norge kan du risikere alle typer vær. Dette bildet er fra Tyrifjorden camping ifjor 25 juli:

6. Fellesdusj og "servicesentre". Når du skal vaske deg eller gå på do kan du nyte dette i et nedslitt fellesområde med flere titalls andre personer. Kos!:

7. Hver campingplass har en jævel som har brukt alle pengene på den største og råeste campingvognen. Han får din campingvogn til å se fullstendig latterlig ut:

Advar folk mot campingferie. Del på facebook

Samle smålån – refinansier inntil 500.000

LES OGSÅ: Alle NAV-ansatte mottar sommerbonus på 41000,-  LES OGSÅ: Slik blir ferien din ødelagt! Dette må du unngå! LES OGSÅ: 10 Egenskaper hos gutter som alle jenter blir kåte av LES OGSÅ: 10 Bilder som beviser at idioten fra de dumme matte-oppgavene faktisk eksisterer LES OGSÅ: Hva foreldre sier Vs. Hva de egentlig mener LES OGSÅ: De flaueste bildene fra det store world wide web LES OGSÅ: Søte dyr som ikke bryr seg om at det er mandag LES OGSÅ: Utbetaling av alle skattepenger utsatt i 4 måneder LES OGSÅ: Møt Wally, kaninen med de største ørene du noen gang har sett

SØK LÅN: Lån opp til 500 000 her. Svar på dagen
STOR TEST: Disse spilleautomatene vinner du mest på
De beste casinoer for 2019 – Stor test!