7 grunner til at alle bør drikke alkohol HVER DAG

Vi leser daglig om at alkohol er farlig og at man hele tiden skal drikke mindre og mindre. Nå har Eavisa funnet ut at dette slettes ikke stemmer! Alkohol er et vidundermiddel de aller fleste bør drikke både ofte og mye. Eneste unntak er barn under 5 år. De bør ikke drikke så mye! Her er 10 grunner til at du og alle rundt deg bør sette igang drikkingen umiddelbart!

1. Alkohol er særdeles angsdempende. Alkohol inneholder stoffer som gjør at du ved mye og repeterende inntak kommer i et meget godt humør. Alkohol gjør deg rett og slett gladere!

2. Du får betydelig større og mer funksjonell penis! Alle undersøkelser viser at jo mer du drikker, jo større og stivere penis får du. Alkohol er altså bedre enn Viagra!

3. Alkohol gjør at du oppretter en laaangt bedre balanse og at nervesystemet ditt blir sterkere og mer robust. Denne karen har drukket altfor lite alkohol:

4. Om du ellers er litt sjenert er alkohol en meget smart måte å bli kvitt sjenansen på. Du tør mer og kler deg mer livlig. Dette resulterer igjen at du blir veldig mye kulere. Denne jenta er for eksempel veeeldig sjenert når hun ikke drikker alkohol:

5. Alkohol forebygger solbrenthet. Om du er solbrent lønner det seg å drikke alkohol. Om du starter å drikke før du setter deg i sola blir du aldri solbrent. Det er helt sant. Denne karen skulle ha vist at han burde drikke mere alkohol slik at han hadde unngått dette:

6. De som drikker mest alkohol og ikke bryr seg så mye om renslighet får en rekke støtteordninger fra NAV som de som ikke drikker alkohol får. Det er med andre ord også lønnsomt å drikke mye alkohol:

7. Alkohol styrker leveren din og tar ekstra vare på hjertet ditt. De som drikker mye alkohol har alltid en veldig robust og nærmest perfekt helse. Slik ser en lever ut når den er superfrisk:

Del alkoholstips på facebook

Samle smålån – refinansier inntil 500.000

LES OGSÅ: Velkommen til den makabre og skremmende delen av eventyrland
LES OGSÅ: Sprø ting som bare skjer i Australia
LES OGSÅ: 10 Grunner til at Boston Terrier er en manns bestevenn
LES OGSÅ: 15 Bilder som viser at ALT er større i USA
LES OGSÅ: Russisk kunstner sammenligner fantastisk mote med vakker kunst
LES OGSÅ: 12 Helvetes ting alle med allergi kjenner igjen
LES OGSÅ: Søte dyr som prøver å spise bær ser ut som noe tatt ut av en skrekk film
LES OGSÅ: 15 Folk som ville stoppe ut dyr men som feilet totalt
LES OGSÅ: Ting du virkelig IKKE vil skal skje når du er ute og fester

This post is also available in: Norsk bokmål

Siste artikler

POPULÆRE ARTIKLER

Utrolig men sant

This post is also available in: Norsk bokmål