AKKURAT NÅ: Tre drept med øks og motorsag

Vanvittige scener når tre ble drept!

Gran politidistrikt ved Hadeland meldte idag kl 0832 om et dramatisk drap. Tre ble funnet ille tilbredt i skogholtet og nærmere undersøkelser viste at det var benyttet både øks og motorsag(!) i det som politiet beskriver som et hensynsløst drap de ikke har sett maken til. (Obs; saken inneholder sterke bilder)

Bilderesultat for cutting christmas tree with chainsaw
Partert: Syke mennesker hadde også tatt bilder når de parterte tre med motorsag

Var vitne til drapet
Eavisa har pratet med en nabo som var vitne til drapet. Hun ønsker å være anonym da hun egentlig er gift, men var på besøk hos en kollega som hun tidvis har samleie med. Hun forteller; «Det var dramatiske scener når jeg så grantreet falle mot bakken med omfattende skader. Kvister og granrester sprutet rundt treet og jeg skjønte raskt at det var snakk om et drap. Treet døde nok momentant» sier hun. Politiet uttaler videre at grunnet skadene viser det seg at grantreet dessverre ikke stod til å redde. Situasjonen skal nå granskes videre av tre politimenn fra Gran Politidistrikt. De etterforsker saken som en mulig grønnsak, men ønsker ikke å prate med Eavisa da de mener det er en useriøs avis. «Dere kommer bare med tull» sier den ene politimannen som fremstår som mulig kortvokst, nærmest på grensen til dverg.

Bilderesultat for cutted christmas tree
Drapssted: Sivilpoliti er her i ferd med å fjerne tre fra åstedet.

Tore Sagen er observert i nærheten
Videre går det rykter i bygda om at komikeren Tore Sagen var i området på det aktuelle tidspunktet som drapet skal ha blitt gjennomført. «Selv om det er mange trær i området er det alltid tragisk når et tre blir drept på denne måten» sier en anonym dame som heter Bjørk Kvisthaug. Hun er oppvokst på Gran, men er opprinnelig født i Jotunheimen like under tregrensen. Hun jobber som gransker i Advokatfirmaet Kvisthaug, Granlie og Pinnestad. Hun kan også fortelle om svært dramatiske tilstander etter at politiet dukket opp: «Jeg stod like ved og skulle gå til siden når politiet kom. Jeg beveget meg dessverre litt for raskt og fikk en liten kink i ryggen» kan hun fortelle. Hun har legetime neste uke kl 0925. «Det passer bra med en tidlig legetime» sier Bjørk. «Jeg har fleksitid så det går bra at jeg kommer litt sent på jobb akkurat den dagen» forsikrer hun Eavisa om.

Politiet sier de jobber med saken, men at de mangler ressurser. «Akkurat nå er vi bare tre på jobb» sier politimannen. I tillegg kan de informere om at de har arrestert to personer, men det er i en helt annen sak. «Det dreier seg om to personer som ble rasende over en tulleartikkel på nett og som skrev veldig sinna kommentarer tilknyttet dette. Disse vil få psykriatisk hjelp» avslutter politimannen som går av vakt klokken tre.

Eavisa.com kommer tilbake med mer intervjuer, analyser og tunge journalistiske superartikler om ca tre kvarter!!

Siste artikler

POPULÆRE ARTIKLER

Utrolig men sant