Tord (27 år) ble syk etter å ha spist 3 kilo smågodt. Nå anmelder han Rema1000


«Ingen fortalte meg at kroppen ble ødelagt» sier Tord!

Tord Harald Nielsen fra Harstad har i skrivende stund vært sengeliggende grunnet en mage og tarminfeksjon etter at han som en rekke andre nordmenn, gikk bananas med smågodtskålen etter at Rema1000 solgte smågodt til godteglade nordmenn for bare 2,90 pr hektoen. Nå har han etter 2 uker med kvalme, utslett og ikke minst et ikke-fungerende fordøyelsessystem bestemt seg for å anmelde Rema1000 for brudd på menneskerettighetene avdeling helse!

Tisser med rompa
Tord Harald kan fortelle om en grusom hverdag takket være Rema1000 og deres godteri. «Jeg spiste i god tro litt i overkant av 3 kilo smågodt lørdag for 2 uker siden» forteller han. «Jeg kjøpte totalt 41 kilo smågodt. Det spesielle med dette er at det ikke var en eneste Rema-ansatt som fortalte meg at store mengder smågodt ville ødelegge livet og evnen til å gå på do å gjøre nummer 2» sier en tydelig fortvilet Tord-Harald. Han forteller videre at han de siste ukene har hatt et ikke-fungerende tarmsystem og at han tisser både med rompa og penisen. «Ingen morsom opplevelse å måtte løpe panisk på do 78 ganger i løpet av dagen» kan han fortelle. «Jeg vil ikke kalle det avføring engang, jeg kaller det smågodtvann. Det lukter jo jorbærgele og lakrisbåter når jeg går på do» sier han.

TORD-HARALD-SMÅGODT-REMA1000

Frisk og rask før smågodt fra Rema1000: Tord Harald (27 år) fra Harstad var frisk og rask før Rema1000 solgte han store mengder med smågodt. Nå vil han ha 1 million kroner i kompansasjon for et midlertidig ødelagt tarmsystem.

Vil ha 1 million kroner
Han mener det er viktig at Rema1000 og andre dagligvarebutikker nå tar ansvar for at folk spiser for mye godterier. «Det er sikkert flere rundt omkring i Norge som tisser med rompa for å si det sånn» sier han. Han er åpen for å arrangere et masse-søksmål slik at de står sterkere i kampen om å få kompensasjon for å ha spist for mye godteri. Rema1000 direktør Audun Godtaker sier til Eavisa at han har liten eller ingen forståelse for Tord Harald`s ødelagte tarmsystem. «Nei vi tar ingen ansvar her. Vi selger jo øl til alkoholikere og vitaminpiller til folk som tror dette funker så billig godteri gidder vi ikke tenke på en gang» sier direktøren. Han mener dessuten at Tord Harald var tjukk før han kjøpte godteri hos de og at han derfor får skylde seg selv.

Tord Harald sier han nå krever 1 million kroner i kompensasjon for at ingen Rema1000-ansatte advarte han for at dette kunne skje. «Jeg hadde jo ikke spist 3 kilo smågodt på et par timer om en ansatt hadde fortalt meg at kroppen og spesielt fordøyelses-systemet hadde kollapset fullstendig» avslutter den godteglade mannen som nå skal kontakte advokat, men først må han på do kan han fortelle. Avslutningsvis forteller også Tord Harald at det er gelekrokodiller og sure føtter som er favorittgodteriet hans!  Vi ønsker Tord Harald lykke til med søksmålet.

FLY2.NO - Bestill flyreiser over hele verden
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

BANKNORGE - Sammenlign lån
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste


Mer humorpopulære artikler

mer moro