Bildene som beviser at søsken er noen seriøse drittsekker

Se hvor onde søsken kan være mot hverandre

Roadrunner mot Wile E. Coyote, Pompel mot Pilt, Nikola Tesla vs Thomas Edison, og USA mot Kina, Mexico, EU, NATO …og gud veit hva. Alle kamper kommer til slutt en vakker dag. Bortsett fra når søsken kriger. Da er det for alltid. Vi har samlet en liste over morsomme bror og søster-pranks. De vil vise deg hva du mangler, hvis du er den eneste gutten i familien din. Fred og ro, for det meste. Men også ganske og ganske vonde overraskelser. Pass på å fortelle om dine opplevelser i kommentarfeltet på Facebook.

Borderns babybilde fikk sjarmerende øyne for noen år siden.
Det henger der ennå…

Brutter sa han trengte et sted å «gjemme seg» noen dager,
så jeg lagde ett til han:

Vår yngste sier sitt om
familiens siste tilskudd:

Jeg husker ennå at jeg hadde revet hodet av søsterens Barbie-dukke.
Mamma ba meg reparere den:

For to uker siden byttet jeg ut søster sitt konfirmasjonsbilde i gangen.
Pappa har ikke oppdaget det ennå:

Søsteren min kommer og skal bo hos oss ett par uker.
Jeg har redd opp på gjesterommet til henne:

Lillesøster fikk låne den nye bilen min.
J
eg sa hun fikk ta ansvaret selv om hun kom borti noe:

Alltid når jeg har kjøpt leker til søsteren min da vi var mindre,
har jeg tenkt at «batterier har hun sikkert selv…»

Søstra mi skulle ha skikkelig Amerikansk-inspirert party etter første utralyd.
Jeg tilbød meg å dekorere…

Jeg syntes det var helt tragisk å måtte amputere etter motorsykkelulykken.
Lillebror tok det ikke like tungt:

Trykk side 2 for flere bilder

This post is also available in: Norsk bokmål