Bruker du leppestift?! Da bør du VIRKELIG lese dette!!Dette gjør leppestift med kroppen din!

En anerkjent forskningsgruppe fra Sørumsand Syd har de siste ukene forsket på hva bruken av leppestift gjør med kroppen til de som bruker dette omdiskuterte produktet. Resultatet de fikk var mildt sagt oppsiktsvekkende! Nå anbefaler den samme forskningsgruppen alle kvinner å droppe det populære sminkeproduktet!

Mageknipe og irritasjon
Av en gruppe på over 300 norske kvinner fant de ut at samtlige av kvinnene hadde opplevd humørsvingninger og mageknipe i minst en uke den siste måneden. I tillegg oppfattet de fleste kvinnene at leppestiften ga de irrasjonale tanker og at de uten grunn kjeftet på sin partner som ofte ble etterfulgt av dårlig samvittighet. Leppestiften sørget også for at kvinnene i korte perioder også følte seg svært triste og overfølsomme og av den årsak kunne testkvinnene plutselig begynne å gråte uten grunn. Veldig ofte skjedde dette mens de hadde på seg leppestift.

Livsfarlig produkt: Seriøse undersøkelser viser at bruk av leppestift kan forårsake kvalme, urasjonell tankegang og blødninger i underlivet. Av 300 kvinner opplevde hele 297 av kvinnene disse symptomene. Unntakene var 3 kvinner som alle var i 80-årene. Nå anbefaler eksperter alle kvinner å styre unna det livsfarlige produktet.

Søk lån idag – Penger på konto imorgen!

Leppestift inneholder syrestoffer
I den samme oppsiktvekkende testen kom det også frem at leppestiften med all sannsynlighet også kunne skape vaginale blødninger. “9 av 10 kvinner opplevde nettopp dette” forteller sjefsforkeren Grete Villander Utflod som ledet den omfattende undersøkelsen. Nå anbefaler hun alle kvinner å droppe bruk av leppestift frem til de har fått dobbeltsjekket alle fakta rundt forskningen. “Det virker jo ikke så veldig tilfeldig at samtlige av kvinnene som benyttet leppestift opplevde disse symptomene i løpet av en uke” avslutter den verdenskjente forskeren.

Det forventes å komme ytterlige rapporter fra den omfattende undersøkelsen i samme øyeblikk som svenskene vinner et skiløp på bar bakke uten tøfler.

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt besteMer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro