Butikkeier stenger butikken for veganer som plager kjøttkjøpere!“Veganere generelt virker ustabile” sier butikkeier.

Trond Vidar Hansen har lenge slitt med et noe uvanlig problem i nærbutikken sin. De siste månedene forteller han at en rekke veganere stadig er innom å predikerer ovenfor kunder som kjøper kjøtt eller egg. “Daglig stresser det rundt veganere i butikken og maser om en grusom kjøttindustrien og flere hvor ille det er å spise egg” forteller den frustrerte butikkeieren. Nå stenger han butikken for de som ikke kan holde kjeft om veganerhobbyen sin!

Slutter aldri å prate
Butikkeieren forteller om en rekke veganere som surrer rundt i butikken mens de plager andre kunder i kjøttdisken. “Det virker som om de mest irriterende psykriatiske pasientene alle blir veganere” sier Trond irritert. Han forteller at veganere tydeligvis har et enormt behov for å prate, mase og predikere om en hobby ingen andre egentlig bryr seg om. “Jeg er glad i å fiske, men går da ikke rundt å insisterer på å prate om fisking med vilt fremmede. “Tenk om jeg i tillegg skulle kreve at alle andre skulle begynne å fiske også. Det går jo ikke” sier den frustrerte butikkeieren.

Mener veganere er forvirrede folk: Trond har drevet lokalbutikk i over 40 år. Han godtar alle folkeslag, raser som samfunnsgruppen med unntak av veganere. “Hent maten i skogen om dere ikke vil spise normalt” sier han. Nå er butikken hans stengt for de som har veganisme som hobby forteller butikkeieren!

Nektes inngang om man ikke spiser kjøtt
For å få bort veganmiljøet har han nå strategisk plassert en smaksprøvebod ved inngangen. Her må alle som skal inn i butikken smake. “Enten spiser du kjøtt og egg som andre normale folk eller så kan du plukke maten din i skogen” sier Trond. Han kommer på ingen måte til å slippe inn det han omtaler som “miljøforvirrede enstøinger med proteinmangel og B12-sykdommer“. En av veganerene Eavisa pratet med i nærheten av butikken fikk frem at hun var sjokkert over avgjørelsen og at hun rett og slett følte seg kvalm. Hun var derimot usikker på om kvalmen skyldes avgjørelsen om utestengelse eller det faktum at hun de siste dagene kun hadde spist litt sitrongress og en økologisk avokado.

Del saken på facebook

Samle smålån – refinansier inntil 500.000

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt besteMer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro