Byene invaderes av skremmeharer – Klovnene er tilbake i ny drakt!


Mange har fått ødelagt påsken i år – Nå oppfordrer myndigheten til nye tradisjoner.

Som om ikke fjorårets skremmeklovner skulle være nok, har mange barn og voksne fått påsken fullstendig ødelagt av personer utkledd som de mest avskyelige varianter av påskeharer. Noen har til og med vært bevæpnet og svært aggressive. Skremmeharene har også vært ganske skumle. Nå mener myndighetene av tiden er moden for å endre hele påsketradisjonen.

Denne lille jenta kjente ikke igjen kaninen som skulle skremme henne i Frognerparken i Oslo sist helg.

De har politi i Drammen

Vi møter Førsteonkel Thorvald Buksevann ved Oslo og Drammen politikammer mens familien er på Påskeferie på Gulskogen Senter rett nord fr byen selveste påskeaften. Han er selv blitt angrepet av en av de beryktede skremmeharene, og viser stolt frem et avkappet hode og fire punkterte lunger.

Skylden legger han ene og alene på nettstedet Virale Filmer, som før påske la ut videoklipp av skremmeharer fra USA på sine sider og delte innlegget på sosiale medier.

I Drammen står skremmeharene foremlig i kø for å plage barn og voksne.

Tør ikke gå til aksjon

– Vi har ikke turt å arrestere noen av dem, sier han med store øyne; – De er alt for skumle til det. De som angrep meg var flere tusen stykker og alle hadde Bazooka! Minst!

De utkledde harene har vært et problem over hele landet, men myndighetene har lagt lokk på saken. Nå som påsken snart er over, slippes nyheten for at fenomenet ikke spre seg ytterligere.

To av de ofisielle Påskeharene fra tidligere år. – Haren til Venstre er et resultat av “Høyres Grønne Skifte”, sier Listhaug

Fortvilet og konstipert Statminster

– Det er ille nok at de har terrorisert de som skal beskytte oss, svarer konstipert statsminister Sylvi Listhaug på telefon fra Stortinget, midt i påsken; – Vi kunne ikke få en situasjon som med klovene forrige Halloween. Det ville jo skapt rene Trandum-tilstander midt i byene våre. Listhaug ble statsminister i Påsken, etter at Erna Solberg brakk håret midt i skibakken på Åre i Sverige Langtorsdag, mens hun passet sommerjobben sin som snøkanon.

– På en måte kan jeg skjønne dem også, sier Listhaug og legger seg flat: – Å legge egg er sikkert vondt for en hare. Jeg har selv barn og vet at det er smertefullt.

I påsken har det vært både styremøte og ekstraordinær generalforsamling på Stortinget om denne saken, og myndighetene mener nå at tiden er overmoden for å legge tradisjonen med påskeharen en gang for alle på hylla. I stedet legger de seg alle flate og “oppmoar” (som det står i resolusjonen) alle til å, i stedet, verne om tradisjonelle Norske alternativer.

Konstipert Statsminister Sylvi har flere ganger selv vært i Amerika og besøkt sin gode venn og sjefskollega Georg William Busk. (Sylvi i reiseantrekk til venstre i bildet. Goggen til høyre)

Stortingspresidenten er også helt ny

– Barna kan jo heller lete etter Trost i taklampa, slik som Knudsen og Ludvigsen gjorde, eller gjøre som Prøysen og lete etter Grevling i taket. Hjemme hos Eli og meg leker vi “Lille Trille” og kaster egg rundt på kjøkkenet. Det lukter helt for jævlig utover våren, men det er fryktelig artig mest det står på, sier nyinnsatt Stortingspresident Carl Ivar Hagen, etter at kollega Olemic Thommessen måtte abdisere Skjæronsdag som var.

Carl Ivar var akkurat på vei ut av dusjen da eAvisa kom på besøk. – Det klør i hodebunnen, når man ikke får skylt ut all sjampoen, forteller han åpenhjertig og forteller om den vonde tiden etterpå.

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste


Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro