Det rare kjendisintervjuet: DAG SØRÅS!

Det rare kjendisintervjuet!

Dag Sørås er det nye friske, men mørke tilskuddet i det Norske humor-universet. Med treffende satire blandet med saftige nord-norske gloser vokser fanskaren til mannen hvert eneste sekund (Kilde; Internett) Vi har pratet med mannen på et langt dypere og langt mer seriøst plan enn noen andre medier noengang har klart.

HVORDAN GÅR DET OM DAGEN? Hva skjer a`?

– Det går utmerket. Jeg jobber med mitt neste stand-up show, som har premiere i februar 2018. Ny sesong med «Mandagsklubben» starter 18.september, og gjør en ukentlig podcast som heter «Dialogisk» med Gunnar Tjomlid. På fritiden drikker jeg whisky sour og spiser kinakål.

HVILKE 2 PERSONER VILLE DU TATT MED DEG PÅ BOBILFERIE TIL SKJEBERG?

– De eneste to personene jeg kan henge med over lengre tid uten å få lyst til å myrde dem og/ eller meg selv er fruen og sønnen. Men da ingen av dem kan kjøre bil, og jeg hater å kjøre bil, så svarer jeg komiker Hans Magne Skard og postmannen min. Han virker som en fin fyr.

STRIPTEASE ELLER STAND UP?

– Er det egentlig noen forskjell? Jeg har faktisk en ny vits om at nei, det er det ikke. Men om du presser meg ytterligere svarer jeg stand-up. Det er i det minste morsomst også når det bare er trist.

 Foto: Svein Finneide

Ny runde med mandagsklubben: 18 september starter en ny runde med mandagsklubben på TVNorge der Dag er en av de faste paneldeltagerne som tøyser og tuller masse. På fritiden liker Dag og spise kinakål og drikke Whisky sour.
(Foto; Jim Didriksen/Dagsoras.com)

GYNEKOLOG ELLER FOTPLEIE?

– Jeg har fått kappet av forhud og stukket et kamera opp i rektum, så jeg går for fotpleie.

BLOMKÅL ELLER KINAKÅL?

– Whisky sour

HVILKEN KROPPSDEL ER DU MEST STOLT AV HOS DEG SELV?

– Har helt fortreffelig jævlige tær. Selv om det ikke er min feil, legger jeg stolthet i det.

HVA ER DEN PERFEKTE DATEN?

– Kino. Da slipper man å snakke sammen før man finner ut om man har samme filmsmak. Det er også lett å stikke av underveis.

HVOR GÅR GRENSA FOR UTROSKAP?

– Anal

HVEM STÅR DITT HJERTE ALLER NÆRMEST?

– Aorta

ER DET NOE DU HAR LYST TIL Å SPØRRE MEG OM?

– På ingen måte

HVEM ER NORGES MORSOMSTE ? 

– Jan Tore Kristoffersen. Google it.

PS: I tråd med at Dag Sørås er en komiker så kan det hende at noen av svarene inneholder ironi. Det er ikke sikkert, men det kan hende. Mer vakre bilder og informasjon om Dag Sørås finner du på hans hjemmeside her.

Intervjuet av Gro Brede Johnsen

LES OGSÅ: Det rare kjendisintervuet: ZAHID ALI

This post is also available in: Norsk bokmål

Siste artikler

POPULÆRE ARTIKLER

Utrolig men sant

This post is also available in: Norsk bokmål