De idiotiske nyttårsforsettene – Hvordan ljuge seg unna?

Lurer du også deg selv i januar?

Dette er nyttårsforsettene som de fleste kan kjenne seg bedre igjen i!

Januar er den store «gjøre-ditt-eget-liv-bedre-måneden». Vi skal drikke mindre, spise mindre, sunnere, slutte å røyke, trene mer eller se på TV eller Internet. Det der vel derfor virkeligheten er ganske annerledes. Ganske enkelt fordi ingen innerst inne vil slutte med alt som er gøy.


Se bare her:

1. Jeg skal drikke mindre,
fult så mye på hverdagene:

2. Jeg skal slutte å røyke,
mellom hver eneste sigarett:

3. Jeg skal spise sunnere måltider.
Mellom måltidene derimot…

4. Jeg skal trene mer,
helt til jeg klarer å synge rent:

5. Jeg skal se mindre TV,
i reklamepausene:

 

TRYKK PÅ SIDE 2 FOR FLERE SMÅKLIPP

This post is also available in: Norsk bokmål

Siste artikler

POPULÆRE ARTIKLER

Utrolig men sant

This post is also available in: Norsk bokmål