Derfor skal du slutte med INTIM-BARBERING !


Intimbarbering øker nemlig faren for skjønnsykdommer!

Stusser du underlivet ditt innimellom? Da er det på tide å tenke seg om, for det kan faktisk skade din elskede juvel, der nede. Å barbere bort kjønnshår er veldig vanlig blant gutter og jenter, og det finnes flere måter å ta bort hår, som for eksempel voksing og barbering. Men nå kommer det altså urovekkende nyheter! Fjerning av kjønnshår fører rett og slett til at du blir mer mottakelig for kjønnssykdommer!
Forskere ved University of California, San Francisco, har gjort en studie der 7 580 amerikanere deltok og måtte svare på spørsmål om sin seksuelle aktivitet, hvor ofte de trimma kjønnshåret og om skjønnsykdommer.

Bilderesultat for intim shaving gif
Voksing: Det å vokse bort bikinilinjen eller fjerne alt hår fra underlivet er veldig vanlig blant både menn og kvinner i dag. Og det er ikke helt smertefritt. Ofte kan man få små sår på huden, noe som gjør deg lettere mottakelig for infeksjoner.

Ikke bra!
Forskerne kom altså til den konklusjon at intimbarbering ikke er bra! De fant fort ut at de som barberer bort kjønnshår, har større risiko for å bli smittet av kjønnssykdommer, enn de som lar busken være! Hele 14 prosent av deltagerne som tok bort kjønnshåret hadde historie på å ha hatt kjønnssykdommer igjennom livet, og 8 prosent av de som lot håret vokse har aldri hatt skjønnsykdommer.
Bilderesultat for Laserhårfjerning

Hva kommer det av?
Forskerne tror det har å gjøre med sårene som oppstår når man barberer. Disse sårene kan fort bli smittet av infeksjoner. De fant også ut at de som barberer seg regelmessig har mer sex en hårete folk, noe som selvfølgelig igjen fører til større risiko for kjønnssykdommer. Men som med alt annet er det også to sider av en sak. Det å barbere seg er faktisk bra for noe som er skikkelig ekkelt: har du ikke hår på tissen – slipper du flatlus. Det er jo helt fantastisk!

Uansett: gjør som du vil. Trim hår eller la være. Det viktigste er at du tar vare på deg selv og kroppen din!

Bilderesultat for intim shaving gif

Få fantastisk casinobonus hos Casumo her!

FLY2.NO - Bestill flyreiser over hele verden
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

BANKNORGE - Sammenlign lån
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste


Mer humorpopulære artikler

mer moro