Det rare kjendisintervjuet: André JermanUKAS KJENDISINTERVJU!

André Jerman er standupkomiker, tekstforfatter, konferansier, skuespiller, radiovert, podcaster, og ifølge seg selv, helt håpløs på A4! Han gjør det stort på store og små scener med sine kjappe punchlines fra egenopplevde historier, og får alltid publikumet med seg inn i sin verden (kilde:internett)

1. HVORDAN GÅR DET OM DAGEN? 

– Det går veldig bra om dagen. Jeg har fått drømmejobben i Radio Rock, hvor jeg får spille og preike om den musikken jeg vokste opp med, og selv om jeg har dagjobb for første gang på lenge, så trenger jeg ikke stå opp om morran siden jeg er på kveldsradio. Bedre kan det ikke bli for et ekte b-menneske. Samtidig er det mye standupjobb og events, også ruller selvfølgelig podcastsuksessen Støme og Jerman videre. Jonna Støme og jeg har nye kjente og morsomme gjester på besøk hver uke. Nå også på Spotify.

2. HVILKE TO PERSONER VILLE DU TATT MED DEG PÅ BOBILFERIE TIL SKJEBERG?

– Bobilferie og Skjeberg er to ord jeg veldig sjelden bruker, men hvis jeg skulle dratt dit, tror jeg måtte tatt med noen som er veldig underholdende, for det skjer vel ikke mye annet der enn den kjente iskiosken, som for øvrig ble drevet av Augusto og Henning Lange helt frem til 2014. Nå er det fantastiske Elisabeth Mikalsen som driver den turkise kiosken. Så jeg ville tatt med Alex Rosén og Knut Jørgen Røed Ødegaard, og kanskje no fyrverkeri for å toppe opplevelsen i Stasjonsbyen.

3. STRIPTEASE ELLER STAND UP?

– To synomer. Begge yrkesgruppene jobber om kvelden, har scene og stativ. Standupkomikere kler bare av seg på en annen måte. Siden jeg vanligvis ser mye standup, tror jeg striptease kunne vært en bra avveksling. Dessuten har jeg deitet en stripper en gang. Hun var kul, men sov hele dagen. Litt som å deite en vampyr egentlig. Hun sov i en kiste faktisk, hadde litt store hjørnetenner og gule øyne. Når jeg tenker meg om, skjønner jeg ikke hvorfor jeg gadd å deite henne i det hele tatt ……… Dessuten ble jeg litt usikker nå om hun var tryllekunstner og ikke stripper….

4. GYNEKOLOG ELLER FOTPLEIE?

– Helt klart gynekolog, som kunne stelt føttene mine.

5. BLOMKÅL ELLER KINAKÅL?

– Blomkål. På utestedet Søstrene Larsen på Karl Johan i gamle dager fikk du gratinert blomkålhue klokka seks om morran. Den type nattmat savner jeg.

6. HVILKEN KROPPSDEL ER DU MEST STOLT AV HOS DEG SELV?

– Penis. Den har levert både de beste og verste opplevelsene i livet.

B-menneske med dagjobb: Komiker og skuespiller (og mye mer!!!) André Jerman har fått drømmejobben som radiovert i Radio Rock. Det er en dagjobb som er en kveldsjobb (!) noe som er midt i blinken for han, fordi han som b-menneske elsker å sove lenge.

7. HVA ER DEN PERFEKTE DATEN?

– Den perfekte daten er når begge parter deltar frivillig

8. HVOR GÅR GRENSA FOR UTROSKAP?

– Ved utroskap

9. HVEM STÅR DITT HJERTE ALLER NÆRMEST?

– Datteren min

10. ER DET NOE DU HAR LYST TIL Å SPØRRE MEG OM?

– Hvilket mobilabonnement har du?

Jeg: – Talkmore familie

Vi takker for praten med André. For booking og mer informasjon om denne morsomme mannen kan du besøke hans hjemmeside: andrejerman.no

Intervjuet av Gro Brede Johnsen

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt besteMer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro