Det rare kjendisintervjuet: LINN SKÅBER

Det rare kjendisintervjuet!

Tøysejenta Linn Skåber er uten tvil en av Norges største og kjæreste humorister. Hun har vunnet både Gullruten og komiprisen og har gang på gang levert store seer-suksesser flere år på rad. Denne gangen har vi satt oss ned med den elleville, tøysete og tullete komiker-jenta og spurt henne om de seriøse aspektene av livet. Linn var nølende, men turte allikevel omsider og svare på spørsmålene om de såre og mer personlige tingene i livet.

HVORDAN GÅR DET OM DAGEN? 
– Det går veldig bra. Jeg reiser rundt i Norge å spiller inn Tacoshow for NRK og det er utrolig spennende. Jeg er heldig som får se så mange steder i landet vårt og besøke mange fine familier.

HVILKE 2 PERSONER VILLE DU TATT MED DEG PÅ BOBILFERIE TIL SKJEBERG?
– Det må bli Ronny og Lars Andreas, kollegene mine fra Tacoshow. Jeg har en hemmelig drøm om bobil faktisk. Eller så ville jeg tatt med Jon Almås og Knut Nærum fra Nytt på Nytt fordi jeg savner de. Også er Jon praktisk anlagt og Knut hadde garantert fortalt om alt som skjedde på veien.

STRIPTEASE ELLER STAND UP?
– Stand up

Det rare kjendisintervjuet

Stilig tøyse og tulle-jente: Ansiktet til Linn Skåber er både søtt og nydelig. I speilbildet av hennes moteriktige brilleglass rett under kjempehatten ser man den lange og vakre hånden til den populære tv-stjernen. (Foto: Linn Skåber)

GYNEKOLOG ELLER FOTPLEIE?
– Fotpleie fordi jeg er glad i det også har jeg vonde lange tær.

BLOMKÅL ELLER KINAKÅL?
– Blomkål helt klart. For mange år siden jobbet jeg på en restaurant hvor vi serverte blomkål med hvitsaus og bacon. Dette var min favorittrett, men jeg har ikke spist det på mange år. Åååå, nå fikk jeg vann i munn – det blir middagen i dag.

HVILKEN KROPPSDEL ER DU MEST STOLT AV HOS DEG SELV?
– Leggene mine, de er tynne og fine, Alle tror jeg har slanket meg, helt til jeg viser de lårene mine.

HVA ER DEN PERFEKTE DATEN?
– Uplanlagt

HVOR GÅR GRENSA FOR UTROSKAP?
– Må være lov å synes andre er kule…………dette er alt for vanskelig å svare på i egentlig.

HVEM STÅR DITT HJERTE ALLER NÆRMEST?
– Sønnen min og kjæresten min, men det er mange som har plass i hjerte mitt.

ER DET NOE DU HAR LYST TIL Å SPØRRE MEG OM?
– Hvor er du i fra? Og trives du?
Jeg: Er fra Jeløya og jeg elsker det.

Linn ser du om dagen på Nrk`s Tacoshow. I tillegg kan du følge henne på Instagram her

Intervjuet av Gro Brede Johnsen

LES OGSÅ: Intervjue med Ari behn, Tommy Steine, Zahid Ali, Dag Sørås og mange fler her!

Siste artikler

POPULÆRE ARTIKLER

Utrolig men sant