Det rare kjendis-intervjuet: TOM KETIL KROGSTAD – Helt på kanten

Skaff deg årets mest dirty julekalender før det går helt tomt!

Tar gjerne en trekant på bobilferie med Anne Kat.

Tom Ketil Krogstad har stått på barrikadene hele sitt liv. Som en erotikkens ensomme fanebærer har han kjempet mot alt fra kvinneaktivister til våre myndigheter. Han står i dag godt i resultatene av sitt arbeide og er et forbilde for mange i og utenfor miljøet.

– Hvordan går det om dagen, Tom Ketil Krogstad?

– Jeg har det bra i Trondheim, men er utrolig travelt opptatt med forberedelsene for både 5-års jubileum for Erotikk1 i Trondheim og 1-års feiring av Erotikk1-butikken i Tromsø den 15de mars. Som om ikke det er nok, har min egen erotiske klubb; Club4 fylt 18 år og blitt voksen. Uka etter; Den 24. mars feirer vi 5-års jubileum i våre nyeste klubblokaler “Afrodisia” i Trondheim. Så livet er godt og det er travle dager kan du si.

– Du kaller deg “Erotisk Faghandler”. Hva skiller det og pengehungrig “griskæll” på jakt etter “ungrips”?

– Fagfolk er fagfolk, enten du er rørlegger eller selger dildoer. Etter mer enn 20 år med full fokus på erotikkens gleder som mitt yrke, har denne “kællen” tatt til seg mye både realkunnskap og fagkunnskap.   Erotisk leder og veileder er vel en mere rett betegnelse. Hvis det å mene at 2 på 18 er bedre enn ei på 36, so be it. Forskjellen på det ene og det andre i forhold til penger, er vel et rent definisjonsspørsmål på hvilke verdier man har.  Jeg verdsetter nye og gode opplevelser i livet, og da må man også ha noen kroner til å finne hva livet her å gi.

– Hvilke 2 personer ville du tatt med deg på 4 ukers bobilferie i Skjeberg, helt uten andre muligheter til flukt enn Rema 1000 eller Pølsedisken på Best?

– Den var vrien! 4 uker sammenhengende er en lenger ferie enn hva jeg noen gang har hatt, så da synes jeg min samboer måtte få blitt med; Man må jo ha sex! I tillegg til hennes nydelige vesen, så skulle jeg gjerne hatt med en til med humor og gode tanker …så kanskje Anne-Kat. Hærland. Hun kunne ha vært grei å ha med. Flott og intelligent dame; Kan jo hende hun hadde vært med på en trekant eller 2 også.

– Hva er det mest underholdende av en god striptease og en god stand-up?

– Jeg er mere glad i det jeg ser, enn hva jeg hører…så striptease ville nok gitt meg en bedre opplevelse visuelt, og gitt næring til gode tanker og skitne fantasier. På den måten kan jeg le godt av det etterpå.– Ville du foretrukket en grundig rektoskopi eller en avslappende fotpleie?

– Rektoskopi høres vel bedritent ut, så det frister mer med en avslappende fotpleie der jeg får en vakker kvinne mellom beina…

– Hva er åndelig mest givende; Blomkål eller kinakål?

– Blomkålen! Den ser bedre ut, den lukter godt og smaker bra som suppe og som ekstra  tilbehør til det aller meste.

– Hvilken egenskap er du mest stolt av hos deg selv?

– Det må nok være hvordan je står i ting og rir av stormen. Jeg er blitt en “stayer”; Jeg er sta som bare faen, og gir meg ikke før jeg får til det jeg har satt meg fore. Derfor er Club4 still going strong! 

– Hvis du kunne velge et middagselskap med en romatisk avslutning, hvem skulle det vært med?

– Romantikk er ikke min sterkeste side og tar alt for lang tid.  Jeg lever sammen med en kvinne, som elsker både god mat, romantisk stemning og heftig sex …så da blir det henne! Når det er sagt, og da snakker jeg for oss begge, kunne godt ha vært med flere på den middagen…

– Hvor går grensen for utroskap, overgrep og generell #metoo?

– Utroskap er et fremmedord.  Når det gjelder overgrep og meeto-overtramp så går det en soleklar grense ved samtykke på selvstendig edrulig og fritt grunnlag. Enhver skal ha en klinkende klar bekreftelse på at berøring av intime kroppsdeler er greit, før man gjør noe som helst. Har per i dag til gode å bli beskyldt for å ha tråkket over noens grenser.  Jeg er vel ikke “grisat nok” som du sier da ?
Når det er sagt; Jeg har vel selv hatt en del mennesker som har tråkket over mine intimgrenser, men det lever jeg meget godt med.  Jeg synes helt personlig at det hadde vært verre om ingen hadde brydd seg.

– Hvilken person, sak eller filosofi i verden står ditt hjerte aller nærmest?

– Jeg er opptatt av at man skal ha det godt med selg selv, for å kunne ha det godt med andre. Tom Ketil Krogstads høyst personlige filosofi og trosretning “Erotismen” står i fokus for hva jeg gjør og tenker.

– Hvis du skulle stille et åpent spørsmål til hele Norge, hva skulle det vært?

– Moral og etikk er så mangt. Jeg ville gjerne visst hva den jevne borger mener om mitt moralske ståsted satt i forhold til den moralen mange av våre folkevalgte fremviser i både nasjonale og internasjonale saker? Hva er verst? Sviktende seksualmoral eller sviktende verdier for det Norske samfunn?

FLY2.NO - Bestill flyreiser over hele verden
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

BANKNORGE - Sammenlign lån
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer humor

Skaff deg årets mest dirty julekalender før det går helt tomt!

populære artikler

Skaff deg årets mest dirty julekalender før det går helt tomt!

mer moro