Disse merkelige sex-stillingene er langt bedre enn all annen trening!

Skaff deg årets mest dirty julekalender før det går helt tomt!

Viktig å trene hardt!

I følge en rekke eksperter er det nå langt lettere å skape resultater gjennom hyppige sexøkter om man ønsker å gå raskt ned i vekt. En rekke stillinger kan faktisk sammenlignes med en lengre løpetur hevdes det fra flere forskere som også har kan dokumentere hvilke stillinger som er de absolutte beste om man ønsker å slanke seg.


Kiloene raser av: Ved å gjennomføre samleie på denne måten 2-4 ganger om dagen anslår ekspertene at du kan gå ned hele 4 kilo i uka. Stillingen er særdeles krevende og det er viktig at man holder på i denne stillingen i 1-2 timer per gang.


Bygger muskler: I tillegg til posisjonen over bør du og partneren din gjennomføre denne øvelsen 1-2 ganger per dag. Denne øvelsen styrker rykk hos mannen og gir kvinnen slankere mage allerede etter 8 måneder!


Større bryster og større penis: Denne øvelsen er den beste. Denne øvelsen gjør at kvinnen får opp til dobbelt så store bryster samtidig som mannen kan oppnå 3 ganger så stor penis etter bare 8 år. Denne er med andre ord den klare vinneren!


Styrker kvinnens kjeveparti: Denne øvelsen styrker kvinnens kjeveparti. Denne øvelsen bør man repetere opp til 8 ganger i døgner for maks effekt eller så ofte mannen har tid.


Ingen unnskyldninger, alle har tid: For å få nok tid til treningen kan man feks ta med mobil og pc slik at det ikke blir kjedelig. På den måten blir det gøyere å ha sex med partneren din!

Husk at det også er viktig at man under akten prater pent til hverandre og oppmuntrer hverandre til å spise riktig. Den beste maten å spise i kombinasjon med disse øvelsene er hveteGRESS, bananer og vafler. Vafler bidrar også til en bedre økonomi og kronekurs. Vi ønsker alle par lykke til med treningen. For å se det samme gode rådet igjen trykk på refresh-knappen.

Del treningstips på facebook

FLY2.NO - Bestill flyreiser over hele verden
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

BANKNORGE - Sammenlign lån
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer humor

Skaff deg årets mest dirty julekalender før det går helt tomt!

populære artikler

Skaff deg årets mest dirty julekalender før det går helt tomt!

mer moro