Drepte mannen grunnet dolokk. Får massive støtteerklæringer fra hele verden

Husk dolokket mannfolk!

Den australske mannen ble drept av sin kone da hun etter hundretalls av gjentatte advarsler fikk nok. Mannen som i en årekke hadde ignortert dolokket tross utallige advarsler fikk en dramatisk sjebne. Nå er rettsaken igang og dommeren (som forøvrig) er en kvinne har uttrykt forståelse for kvinnens frustrasjon og er innstilt på å gi kvinnen en mild samfunns-straff.

Kvinner forstår at det kunne skje
I rettsaken har den ferske enken forklart at hun gjennom en årrekke hadde mast og bønnfalt mannen om å legge ned dolokket etter at han hadde vært på toalettet. En ettermiddag kom mannen hjem, gikk på do og glemte å ta ned dolokket. Etter flere år med frustrasjon tilknyttet et stadig åpent dolokk fikk kona nok og kastet en pyntegjenstand av metal mot mannen. Desverre for både kvinnen og mannen traff hun mannen i hodet som videre døde av skadene. «Jeg ønsket jo ikke å ta livet av ham, men å skade ham betraktelig» forklarte kvinnen i rettsaken. Videre forklarte hun at hun hadde mottatt tusenvis av støtteerklæringer på Facebook fra kvinner over hele verden som uttrykker sin forståelse for hennes frustrasjon angående dolokket som mannen aldri klarte å legge ned. «Vi er tydeligvis mange som lever i slike forhold og det er jo godt å se at jeg ikke er alene» sier kvinnen fra vitnebåsen.
rettsak-do-kvinne-eavisa
Slipper fengsel: Damen som i Australia tok livet av mannen sin ved et et uhell for massiv støtte fra kvinner verden over etter at mannen for #¤### gang glemte å legge ned dolokket etter et toalettbesøk

Slipper fengsel
Kona har i rettsaken fått ikke uventet medhold av utallige kvinner som også sliter med det samme problemet! «Vi regner med at kvinnen kun vil bli idømt en mindre samfunns-straff slik at man også setter et eksempel for menn som daglig ignorerer dolokket» sier en av de kvinnelige meddommerne. Aktor i saken er enig at samfunns-straff grunnet svært irriterende omstendigheter er riktig reaksjon på drapet kvinnen utførte. Vi anbefaler dermed alle menn til å ta seg sammen slik at de ikke blir unødvendig drept av kona.

Siste artikler


POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro