HumorHumor

Eksperter advarer: IKKE SPIS DISSE 10 MATVARENE!

Nye varer vi ikke må spise

Hver uke ser vi nye overskrifter over nye matvarer vi ikke bør spise. Denne gangen har Eavisa pratet med alle ekspertene i hele verden og de er nå enige om 10 matvarer man ikke bør spise. Her er verstingene og konsekvensene om du allikevel velger å spise disse:

1. Kongler
Kongler inneholder stoffet markvirus som sørger for at kjønnshårene dine blir gule. Selv om kongler smaker veldig godt kan de forårsake halsbrann og voldsom tørste. Om du ikke drikker væske etter 58 timer kan du omkomme

2. Pappkrus.
De fleste spiser pappkruset etter at de har drukket kaffe av det. Ekspertene har nå funnet ut at dette ikke er sunt. Pappkrus inneholder veldig lite næring og kan sørge for at du får ufrivillig ereksjon i matbutikker og i bowlinghaller:

Bilderesultat for cup


3. Narkotika
Store deler av verdens befolkning spiser narkotika som en del av sitt daglige kosthold. Nå har man kommet frem til at narkotika egentlig ikke er bra. Flere som spiser narkotika sier de får dårligere livskvalitet og at de sover mye!

4. Bananskall
Når vi spiser banan spiser vi alltid skallet utenpå. Ekspertene mener nå at vi skal ta av skallet og kunne spise banandelen som er myk. Skallet utenpå kan forårsake kols, ME, vannlatning og ikke minst hurtigvoksende nese og ørehår:

5. Katter
Selv om katter er veldig søte advarer ekspertene mot å spise disse. Man er usikker på om det er lov og man er også sikre på at man blir sett på som gal og at man ved å spise mye katt også kan oppleve grusomme soningsforhold

6. Plastelina
Selv om plastelina er svært innbydene med sine sterke farger og nydelige konstistens blir det anbefalt å begrense spisingen av dette. Man mistenker at plastelina i store mengder kan skade fordøyelsessystemet noe. Det er lov å kose seg, men med måte anbefaler ekspertene.

7. Sjokoladekake
Sjokoladekake er noe av det verste man kan spise. Sjokolade inneholder sukker og fett. I tillegg er det flere som melder om en form for hyperaktivitet spesielt hos mennesker under 9 år:

8. Knust glass
Man har lenge forket på hvorfor knust glass fremprovoserer blod i munnen. Ekspertene har nå kommet frem til at det knuste glasset vi spiser ofte kan skape små rift i tannkjøttet som ikke er bra. Dessuten mener man også nå at knust glass ikke har de helsefordelene man først trodde.

9. Maling og festemidler
De siste årene har det faktisk dukket opp en del alvorlige sykdommer som følge av det stadig økende salget av maling og festemidler. Selv om maling er en poplulær energidrikk er nå alle ekspertene enige om at man ikke bør konsumere denne drikken. Maling kan også benyttes til å skifte farge på ting

10. ANUS
Anus fra ulike dyr har i alle år vært det mest populære måltidet over hele verden. Nå advarer ekspertene at ettersom alle spiser denne rå så er det en del bakterier som kan forårsake sykdommer. Derfor anbefales det også å begrense inntaket av den populære retten ANUS

LES OGSÅ: Angry Birds-Level: Virkeligheten nivå 2
LES OGSÅ: POLITIET ADVARER; Kjører rundt og forsøker å stjele Thujahekker
LES OGSÅ: 20 Bilder som beviser at sykling er livsfarlig
LES OGSÅ: 20 Matvarer som virkelig burde få nye navn
LES OGSÅ: 20 Skuespillere som ligner utrolig mye på figurene de har stemmen til
LES OGSÅ: Gode tips til hvordan man får gratis handsfree
LES OGSÅ: 11 folk som prøver hardt å ligne, men ikke heeeelt får det til?
LES OGSÅ: Hva i all verden skjer egentlig i Kina?
LES OGSÅ: Slik er du garantert one night stand LETT

De beste casinoer for 2019 – Stor test!
Norges mest sexy nettbutikk
Coolbet – Årets bookmaker på mobil