Elev fikk kjempe-ereksjon i klasserommet. Ble utvist fra skolen

Tittet for lenge på jentene sier læreren

Det utspiller seg nå et merkelig scenario på Rambukken videregående Skole i Aust-Agder. Under en biologitime fikk en av klassens elever tydelig en ereksjon etter å ha stirret på en av de «mer utviklede» jentene i klassen. Når han så omsider  måtte reise seg opp for å levere prøven avslørte han sin tydelig ereksjon. At den virile eleven denne dagen hadde valgt treningsbukse som sitt antrekk gjorde det hele bare enda mer markant.

Elevene lo, læreren ble rasende
Når resultatet av elevens frie fantasi ble tydelig responderte elevene med latter og flauhet. Læreren derimot lagde et voldsomt oppstyr og nærmest kommanderte eleven til å «slutte med ereksjonen øyeblikkelig». Eleven var tydelig brydd, men klarte ikke å etterfølge lærerens anmodning og ble stående i klasserommet med ereksjonen i det som beskrives av vitner «som en evighet».

Fantaserte for mye i klasserommet med kjempestav: En av elevene tok dette bildet som beskriver «problemet» eleven hadde i klasserommet. Nå er han utvist fra skolen i 2 uker.

Blir utvist fra skolen i 2 uker
Læreren, som forøvrig er en tidligere kjent predikant på Sørlandet, mente guttens ereksjon var så upassende og demoraliserende for resten av klassen at han samme dag valgte og utvise eleven for ereksjonens-hendelsen. Rektor ved skolen sier de skal bruke helgen på å behandle saken videre da det aldri har vært borti denne type problemstilling tidligere.

Saken oppdateres…

LES OGSÅ: 12 tegn på at du er sammen med en skikkelig drittkjærring!
LES OGSÅ: Skulle forstørre penis. Fikk mye mindre penis
LES OGSÅ: Her finner du drømmemannen!
LES OGSÅ: Se morsomme bildeserier her
LES OGSÅ: Verdens verste parfoto
LES OGSÅ: Bildene som beviser at hunder er drittsekker
LES OGSÅ: Kjempetjukk man prøvde å løpe fra Mcdonaldsregningen – Klarte ikke

This post is also available in: Norsk bokmål