Sinte tenåringer som hater samfunnet og regjeringa og slikt Humor

Sinte tenåringer som hater samfunnet og regjeringa og slikt

Kjenner du noen som er rasende på alt og alle?

Noen ungdommer vet du er rasende bare ved å se på bilde av de. Alle er dumme; regjering, sjefen, mediene og ikke minst foreldre. Her har vi samlet noen skikkelig sinna tenåringer som med utrykk og utseende viser at de er rasende på alt og alle:

1. Dette er Peter. Han sier han er veldig sint på samfunnet. Egentlig vil han bare ha en klem av Henriette i 10B:

2. Dette er Morten. Han sier han er drittlei den overdrevne sosialistiske politikken. Egentlig er han bare kjempebortskjemt og vil ha flere spill til Playstation:

3. Heidi sier hun kler seg litt freaka i protest mot behandlingen av seler. Egentlig vil hun bare at mammaen hennes ikke skal kjefte så mye hele tiden:

4. Hans Martin sier han er drittlei den merkelige undervisningsreformen. Egentlig synes han bare at det er litt mye lekser:

5. Håkon og Svein-Ivar sier de er rasende på den norske kirken. Egentlig vil de bare at foreldrene deres skal ta de med på ferie til DisneyWorld:

6. Trude sier hun har bestemt seg for å bli stripper. Egentlig er dette bare en del av planen om å få foreldrene til å bli sammen igjen:

7. Trygve sier han elsker piercingene sine. Egentlig hater han de, men tror det er tøft:

8. Magnus sier han protesterer mot de høye klimakvotene. Egentlig savner han bare kjæresten sin Marie som måtte flytte til Hamar fordi pappan hennes byttet jobb:

9. Tone sier hun er veganer fordi hun tenker på dyrene. Egentlig er det bare for å slippe levermiddagen hver tirsdag. Tone hater lever:

10. Gro sier hun synes idrett er for tapere. Egentlig er hun bare veldig lat og tjukk:

Del sinte ungdommer på facebook LES OGSÅ: 12 tegn på at du er sammen med en skikkelig drittkjærring! LES OGSÅ: Skulle forstørre penis. Fikk mye mindre penis LES OGSÅ: Her finner du drømmemannen! LES OGSÅ: Se morsomme bildeserier her LES OGSÅ: Verdens verste parfoto LES OGSÅ: Bildene som beviser at hunder er drittsekker LES OGSÅ: Kjempetjukk man prøvde å løpe fra Mcdonaldsregningen – Klarte ikke

NYHET: Eksklusive massasjestoler med mnd-leie!
TILBUD: Få 15 000 kroner GRATIS å spille for!
De beste casinoer for 2019 – Stor test!
Norges mest sexy nettbutikk