Evig-single Eva kjøpte silikon-pupper. Da fikk hun kjæreste og masse penger med en gang!Er du singel? Her er løsningen!

32 år gamle Eva forteller om en vanskelig ungdomstid. Hun var blant de som ikke hadde kjæreste og erfarte at det ensomme singel-livet bare fortsatte langt ut i 20-årene. “Jeg fant ut at jeg måtte ta tak i livet mitt. Jeg kunne ikke bare sitte å vente på at ting skulle skje” sier den nå svært lykkelige jenta. Løsningen ut av det ensomme singel-livet ble kniv, blod og silikon.

Kjøpte kjempepupper!
Eva fant etterhvert ut at store pupper var en relativ sikker inngang til oppmerksomhet fra det motsatte kjønn. “Jeg sparte alle pengene jeg tjente på min jobb som negldesigner og la meg på operasjonsbordet for å få store flotte bryster” forteller Eva. Etter at de omfattende sårene hadde grodd igjen under brystene dro hun ut på byen for å sjekke responsen. “Responsen var enorm” forteller hun. “Allerede første kvelden lå jeg med en gift mann og dette bare fortsatte helg etter helg. Jeg kunne egentlig ligge med hvem jeg ville etter at jeg hadde operert inn silikon i puppene mine” sier hun med en voldsom glede og engasjement.
Bilderesultat for blonde big boobs
Fornøyd med livet! Eva forteller at hun umiddelbart etter operasjonen fikk masse oppmerksomhet fra gutter i alle aldre. Nå er hun lykkelig kjæreste med mangemillionæren Roger som hun reiser verden rundt med. “Livet smiler” sier den søte jenta

Kjæreste med Roger (76 år)
Tidlig i desember i fjor fant Eva endelig sin store kjærlighet. Den pensjonerte shippingmillionæren Roger Totvang var nyskilt etter en Thailandstur og ble umiddelbart forelsket i Eva. “Han er bare skjønn og flott” sier Eva. Hun er tydelig forelsket og forteller videre at mange tror hun er sammen med Roger på grunn av pengene, men det stemmer bare litt. Han har også mange eiendommer som det er veldig morsomt å reise til rundt om i verden” sier den nyforelskede jenta.
Bilderesultat for golddigger boobs old man gifs
Reiser verden rundt på kjæresten kredittkort: Etter at Eva traff Roger i fjor har hun reist stort sett over hele verden med kjæresten sin. “Roger er gavemild og har veldig mye penger” smiler den gode jenta. “Jeg er lykkelig” sier hun.

Eva`s klare anbefaling til single jenter som sliter med ensomhet er å operere puppene sine fortest mulig. “Jo fortere og større du opererer deg, jo raskere blir du lykkelig” avslutter den sjarmerende jenta.

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt besteMer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro