HumorHumor

Familie på 4 raser etter ferie. Fikk kun 2 likes! Dro hjem en uke før

Familietur ble nedtur

Familien Johansen fra Moss er nylig kommet hjem fra 14 dagers ferie på ferieøya Tenerife. Turen de hadde gledet seg til i mange måneder ble visket ut til en vondt magefølelse og en gedigen nedtur i sosiale medier. Nå ber faren Facebook om å droppe "likes-funksjonen" slik at andre familier slipper å oppleve det samme som han og hans familie gjorde.

La ut 61 bilder, fikk 2 likes
Far er utnevnt som talsperson for familien. Han er den eneste som orker å "face problemet" i media. Han forteller; "Vi tok fly fra Rygge flystasjon og var i kjempestemning! Jeg og kona samt våre to tenåringer hadde alle full-ladede smarttelefoner og var ivrige etter å komme igang. Da yngstedatteren vår på 13 år la ut statusen; "På vei til Tenerife med family og 100 andre morratryner, bye bye SUCKERS 🙂 🙂" fikk hun INGEN likes. Vi konkluderte alle med at det var en tidlig avgang og at sikkert alle lå og sov så vi svelget nedturen og hoppet på flyet med fortsatt godt humør" forteller faren.

Landet på Tenerife uten strøm
"Ettersom turen til Tenerife tok nesten 6 timer var det ingen som hadde mer batteri igjen på telefonen når vi landet. Vi fikk derfor ikke sjekket inn på flyplassen på facebook, men vi var enige om at det tross alt finnes større problemer enn det, så vi startet turen til hotellet i en varm og grusom buss" forteller faren videre. Etter 3 timer var hele familien samlet ved hotellbassenget. Etterhvert som motivene dukket opp begynte familien å ta bilder for så å legge ut på Facebook. Faren var først ute med følgende status: "Da er superfamilien ved bassenget. Stakkars jævler de som ikke får oppleve dette. Loosers!". "Denne statusen fikk èn likes! Når denne ene likes i tillegg var fra Chi Khuggard som jeg verken aldri har møtt eller som helt sikkert ikke engang skjønte hva det stod så må jeg innrømme at panikken tok ikke bare meg, men hele familien. Kona ble flau og rødflammete i ansiktet og begge barna ble rimelig flaue over pappa`n sin for å si det mildt" forteller den fortvilte familiefaren.

Bilderesultat for beach tenerife

ØDELAGT: På denne stranden skulle familien Johansen fra Moss kose seg i 14 dager. Slik gikk det ikke takket være sjokkerende fravær av likes på Facebook.

Bildebonanza ga ikke resultater
"Under middagen 4 timer senere var vi fortsatt preget, men vi måtte jo spise" sier faren. "Vi bestemte oss der og da for å reise hodet, ta tak og "kræsje internett" som det heter!. Masse matbilder, bassengbilder fra tidligere reiser og flere selfies ble pøset ut på under 1 time fra familien. Alle krydret med morsomme kommentarer som; "Deilig å bytte ut jobbmas og svigerdritt med sol og alkohol" eller "Du er rimelig tjukk i hue om du sitter hjemme i stusselige Norge nå" Skål!". "Ingen likes, ingen kommentarer og ingen delinger av våre flotteste feriebilder evver" sier faren nå tydelig irritert, på grensen til rasende.

Aldri mer ferie, aldri mer Tenerife
"Slik gikk resten av ferien" forteller faren videre. "Noen krampeaktige bilder fra ungene helt på tampen ga 1 likes fra svigerfar. Han er 86 år og skjønte sikkert ikke hva han trykket på engang så det teller ikke" sier faren og fortsetter;. "En ting er sikkert; slike ferier er verken avslappende eller hyggelige. Etter at vi kom hjem er det kun en status fra familien og den kom fra kona da hun skrev. "Noen som vet om en flink gynokolog?, sliter med eggstokkene mine 🙂" Denne statusen har paradoksalt nok fått 75 likes og 23 kommentarer" sier faren oppgitt.

Avslutningsvis forteller faren at han har skrevet til Facebook og bedt de ta bort likes-funksjonen. "Den funksjonen er laget av djevelen selv" avslutter han...

NYHET: Eksklusive massasjestoler med mnd-leie!
TILBUD: Få 15 000 kroner GRATIS å spille for!
De beste casinoer for 2019 – Stor test!
Norges mest sexy nettbutikk