Familien Andersen fikk sopp i maten på 17 mai. Alle ble ruset

Dramatisk og ufrivillig narkorus for hele familien

Etter en hyggelig 17 mai-feiring skulle familien Andersen fra Kløfta unne seg et godt måltid på en restaurant for et bedre måltid. Familien som består av Mamma Wenche, Pappa Gunnar,mormor Ruth og minstemann Nicolai ante lite om at de alle i løpet av 1 time ville være svært ruset på det narkotiske stoffet GHB. Maten de spiste på restauranten var nemlig full av narkotika!

Husker lite av rusfesten
Pappa Gunnar tar til ordet og forteller; «Etter at vi hadde spist i ca 15 minutter begynte først minstemann Nicolai å oppføre seg merkverdig. Nicolai som normalt sett er en veldig rolig og behersket gutt ble rett og slett en kjepphøy kranglefant» forteller faren. «I omtrent samme moment fikk mormor et stort behov for å vise brystene sine til alle som var i nærheten» forteller han videre. Moren Wenche forteller; «Når mormor blotter brystene sine mens barnebarnet på 9 år skriker fuck you bastards så vet du at noe er galt«. Og kvelden hadde desverre bare nettopp begynt….

17mai-eavisa

Husker lite; Ingen av familemedlemmene som fikk i seg store mengder narkotika husker noe tiden etter restaurantbesøket. Dette bildet fra den aktuelle kvelden beviser derimot at det var rimelig drøye tilstander hjemme i familiens enebolig på Kløfta i Akershus.

Husker ikke hvordan de kom seg hjem
Etter restaurant-besøket er det ingen som husker noe før de våknet opp dagen etter med hodepine og oppkast stort sett over hele huset ca kl 13 på formidagen. «Vi hadde tatt et par bilder som sier sitt» forteller faren. Han er tydelig preget etter at han nå vet at han besøkte flere naboer naken og med erigrert penis. Dette skal vistnok være en naturlig fysisk reaksjon etter såpass store mengder av stoffet. Videre har naboen fortalt at han uavbrutt sang «deilig er jorden» mens han stadig avbrøt seg selv med voldsomme latterkuler.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er tumblr_inline_mfagelJIfB1r9rim7.jpg

Aner ikke hvem dette er: Et av bildene som lå på mobilen til mamma Wenche var dette bildet. Ingen aner hvem mannen er eller hvorfor de har bilde av ham. «Skremmende» sier moren

Mormor sover fortsatt
Mormoren har etter episoden stort sett sovet. «Hun er oppe innimellom for å spise og gå på toalettet» sier mamma Wenche. I ettertid har de fått erstatningskrav fra kommunen som mener de kan bevise at hele familien startet og ødela en rekke veiarbeidsmaskiner. Blant annet skal en større gravmaskin være totalt ramponert med ødelagt motor. Hvordan dette har skjedd kan verken familien selv eller fagfolk svare på. Familien vurderer nå å flytte til Nord-Norge da det daglig dukker opp bilder og erstatningskrav som følge av «festen».

Eavisa kommer tilbake med mer…

Siste artikler

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro