PENISRÅD: Slik får du betydelig STØRRE penis kun ved å bruke hendene dine!

Større penis på 24 timer!

Mange gutter drømmer om å få like stor penis som denne mannen. Selv om han har verdens største penis er det flere måter alle menn kan oppnå større penis kun ved å bruke egne hender.

Kanel, smør og sukker
Ved å smøre inn penis med kanel, smør og sukker kan gutter oppnå hele 45% større penis enn de i utgangspunktet hadde. Smøret må være flytende, men ikke for varmt.

Bilderesultat for wtf gifs
Meitemark: En annen effektiv måte for å få kjempetiss er å spise meitemark. Ikke èn, ikke to, men kjempemange!

Seriøse undersøkelser foretatt av eksperter fra internettet viser også til at 9 av 10 menn som spiser minst 38 bananer om dagen øker penislengden sin med 20 cm. Den blir ikke tykkere, bare veldig lang og veldig tynn:
Bilderesultat for creepy man eating banana

Videre viser undersøkelser at dersom man forminsker hendene sine betraktelig så ser penis langt større ut i hendene. På denne måten øker du selvtilliten og selvbildet når du stryker laksen, eller rister i tårnet eller klapper på sossisen din:
Bilderesultat for small hands big penis

Uansett så er det viktig å tenke på at stort sett alle jenter ler av gutter som ikke har stor penis. Det er derfor viktig at du følger rådene over og at du sørger for at du får stor penis…. ja eller bitte bitte små hender da. Sånn; da håper vi det hjalp!

Et siste råd er å rett og slett gjøre som denne mannen:

This post is also available in: Norsk bokmål

Siste artikler

POPULÆRE ARTIKLER

Utrolig men sant

This post is also available in: Norsk bokmål