Far får prematur baby til å gjøre alt han drømmer om

Er barnet ditt for tidlig født? La det aldri stoppe deg!

– Vår sønn Ryan ble født 9 uker for tidlig og veide like under 3 kg. Han var en svakelig fyr. Da datteren vår ble født for 2 år siden, skyndte jeg meg å lære henne gleden ved sport, allerede som spedbarn. Jeg hadde ønsket å gjøre noe lignende for min sønn. Selv om tingene ikke gikk helt etter planen, lot vi oss ikke det stoppe oss. Så jeg kom opp med ideen om at vi skulle fotografere ham …når han gjorde mannlige voksen ting.

– Hver session tok ca 15 minutter. Det meste av arbeidet er gjort i forberedelser og redigering etterpå. Først måtte jeg lage rekvisitter og finne antrekk for bildene. Neste trinn var å sette opp alt, justere vinkel og utsnitt, arrangere rekvisitter og sette opp belysningen når var er hensiktsmessig. Noen av oppsettene var forseggjorte – som for benchpress-bildet. For dette laget jeg en rigg som hang fra taket.

– Min kone hjalp ofte med å holde ham så jeg kunne sette hendene, armene og beina i visse stillinger og holde ting. Etterhvert som jeg fikk flere bilder av Ryan, ville jeg ta noen der han ikke kunne holde, som øks svingende eller fisk på snøret. Etter hver session lette jeg gjennom hundrevis av bilder og valgte de beste. Jeg brukte Photoshop til å fjerne meg selv og mor fra bildene, og kombinerte de beste delene av kroppen til et samlet sammensatt bilde.

– Folk elsket bildene, men det var alltid noen få som fryktet for Ryans sikkerhet. Jeg forklarte alltid hvordan alle kom via Photoshop, og han ble alltid holdt og ble aldri skadet. Jeg er nysgjerrig på å se hva Ryan tenker om dem, når han vokser opp.

Alt dette forteller pappa Matt Mac i intervju med våre Amerikanske kolleger. Om bildene ble bra?

Se bare her:

Baby Ryan gjør dagens øvelser i helsestudioet
Baby Ryan pumper stål
Baby Ryan går for å møte gutta på puben etter jobb!
Baby Ryan deler opp kalkunen
Baby Ryan fikser bilen
Baby Ryan drar en Abbor
Baby Ryan fikser litt opptenningsved
Baby Ryan tar en runde poker med gutta!
Baby Ryan tar gresset!
Baby Ryan kan fly på løvblåser han…
Baby Ryan tar sjegget

This post is also available in: Norsk bokmål

Siste artikler

POPULÆRE ARTIKLER

Utrolig men sant

This post is also available in: Norsk bokmål