Fifty shades-premiere endte i orgie

Het premiere i Danmark

I den lille byen Ålborre vest i Danmark utviklet det seg fredags kveld noe som kunne ligne på en orgie i forbindelse med premieren på Fifty shades og grey. Halveis inn i premieren ble filmen såpass het at en rekke av de besøkende satt igang produksjon av egne erotiske scener.

Ingen protesterte
Når 4-5 par «satt igang» var det ingen av de besøkende som reagerte nevneverdig forteller flere av de tilstedeværende. «Ulike former for innlevelse og utførelse ble gjennomført til mer eller mindre fornøyelse for alle tilstedeværende» forteller de videre. I løpet av filmen anslår en annen besøkende at stort sett de fleste besøkende deltok i en eller annen form for seksuell aktivitet.

Flau stemning etter filmen
«Når filmen var ferdig og lyset kom på var det flere som tittet mer på bakken enn opp og frem» forteller Søren, en av de tilstedeværene. «Det var en noe flau stemning i køen på vei ut» forteller han og smiler. Ledelsen ved kinoen sier de er informert om hendelsen, men at de verken har en kommentar eller ønsker å reagere på hendelsen.

Gode besøkstall
Filmen Fifty shades of grey kan vise til svært gode besøkstall over hele Europa på sin premierehelg. Om hendelsene i Danmark er like vanlige over hele Europa er heller tvilsomt.

Del premieren på facebook

ANNONSE: Alle trenger D-vitamintilskudd. Prøv gratis her
LES OGSÅ: 12 tegn på at du er sammen med en skikkelig drittkjærring!
LES OGSÅ: Skulle forstørre penis. Fikk mye mindre penis
LES OGSÅ: Her finner du drømmemannen!
LES OGSÅ: Se morsomme bildeserier her
LES OGSÅ: Verdens verste parfoto
LES OGSÅ: Bildene som beviser at hunder er drittsekker
LES OGSÅ: Kjempetjukk man prøvde å løpe fra Mcdonaldsregningen – Klarte ikke
ANNONSE: Bestill kredittkort her

This post is also available in: Norsk bokmål

Siste artikler

POPULÆRE ARTIKLER

Utrolig men sant

This post is also available in: Norsk bokmål