FORSKNING: 9 av 10 Norske jenter er forelsket i læreren sin!

Forelska i lærer`n

Ved samfunnskritisk institutt for forskning og sosiale medier i Gjøvik har sjefsforsker Anton Gjølsrud nylig avsluttet en større studier som slår fast at hele 9 av 10 norske jenter er forelsket i læreren sin.

Drømmer om læreren hver natt
I undersøkelsen som er gjennomført med over 321 000 norske jenter innrømmer hele 9 av 10 at de er svært, litt eller nesten forelsket i læreren sin. «Samtlige av disse sitter foran på første rad, har blå øyne og er bestandig glad» forteller forskeren Gjølsrud. Videre ser man av studien at jentene hver natt drømmer om læreren sin.
Bilderesultat for creepy teacher
Smigret: Torstein Bolle Matsen har vært lærer i over 15 år og merker godt at stort sett alle jentene er forelsket i ham. «Ja jeg ser det på måten de ser på meg»sier han

Forelska i lærer`n
Sjefsforskeren tror at tallet er såpass høyt på grunn av det rotfestet sangen «Forelska i lærer`n» har fått i Norge «Vi ser at sangen i stor grad påvirker jentene til å bli forelska i lærer`n rett og slett fordi de hører denne sangen nærmest daglig helt fra barndommen av» sier han. Sjefsforsker Gjølsrud har derfor sendt inn saken til Musikkinstituttet i Halden for å få sangen fjernet fra Norsk radio for godt. Spotify bryr han seg ikke om da han mener ungdommen stort sett hører på radio og ikke Spotifyen opplyser han.

«Det er ingen tvil om at det påvirker undervisningen når 9 av 10 jenter sitter og er forelska i lærer`n» avslutter den anerkjente forskeren

This post is also available in: Norsk bokmål