FORSKNING! 9 av 10 tannleger skader pasienter med vilje!Forsker mener tannleger er psykopater!

Etter å ha forsket på tannleger som personer og arbeidsgruppe i over 3 år kan forsker og psykolog Kai Ragnar Hansen ved intitutt for forskning og psykriatri nå legger frem oppsiktsvekkende resultater. Det man før oppfattet som “uhell” hos tannleger viser seg nå å være nøye planlagte “uhell” for at pasienten skal begynne å blø i tannkjøtt. “Hele 9 av 10 tannleger innrømmer at de på et eller annet tidspunkt har skadet pasienten med vilje” sier den anerkjente forskeren.

Liker blod og smerte
I undersøkelsen som der over 3000 tannleger deltok innrømmet hele 9 av 10 tannleger at jobben ble mer givende og morsommere om pasienten blødde mye. “De aller fleste tannleger føler at jobben blir mer dramatisk og mer givende om det oppstår store bødninger hos pasienten” sier forskningslederen. Han forteller at de fleste tannleger med vilje stikker hull i eller rifter opp tannkjøttet på sine pasienter slik at de begynner å blø.
Relatert bilde
Ikke farlig med masse blod: Tannlege Mattihas Børge Gundersen jobber ved en av landets største tannlegeklinikker og innrømmer at han og rekke andre tannleger synes det er ålreit når det flyter litt ekstra blod i munnen til pasientene. “Det hender daglig at jeg “bommer” litt med de skarpe instrumentene i munnen til pasienten” sier han med et svakt smil.

Borrer også når det ikke er hull
I tillegg innrømmet også de fleste av tannlegene i undersøkelsen at de ble skuffet når pasienter ikke hadde hull. Samtlige av tannlegene innrømmet at de hadde borret i tennene til pasienter som hadde null hull. “Noen borret for å tjene mer penger mens andre tannleger borret i friske tenner kun fordi de ønsket å borre” sier Hansen. Sett ut i fra et psykriatisk perspektiv er konklusjonen at 9 av 10 tannleger finner en glede i å skade pasienten slik at de ser blod” avslutter den anerkjente forskeren.

Hva mener du? Tror du de fleste tannleger er psykoptater som kun har blitt tannleger for å tilfredstille sin syke trang til å se blod og påføre andre smerte?

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt besteMer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro