Forskning: Menn med lite eller inget hår har lavere intelligens!“Er du skallet er du dum” sier svensk forsker!

En svensk forsker ved den nasjonale forskningsinstituttet i Malmø har de siste årene forsket på sammenhengen mellom skallede menn og mannens intelligens. “Resultatet er soleklart” sier forskeren; “Menn med lite eller inget hår er betraktelig dummere enn menn med mye hår” sier han

Mye hår = veldig smart
Videre viser den omfattende forskningsrapporten at menn med mye hår er langt over gjennomsnittet når det kommer til intelligens. Man kan med andre ord se hvem som er mindre smarte. “Ser man en skallet mann vet man at samtalen blir på et litt lavere nivå” sier forskeren som selv har meget mye hår.

Dumme menn: Forskning har nå bevist at skallede menn er langt mindre intelligente enn menn med hår. Roar Brunsti Hansen (Bildet) sier han lenge har følt seg litt dummere enn menn med hår. Heldigvis finnes det en løsning!

Kan bli smartere med transplantasjon
Den omfattende undersøkelsen er utført på over 28 menn som alle var skallet og som alle beviste at de var rimelig tilbakestående. Det som kanskje er mest oppsiktsvekkende er halvparten av disse gjennomførte hårtransplantasjon og som følge av dette ble betraktelig smartere over natten. “Er du skallet bør du umiddelbart gjennomføre en hårtransplantasjon” er det avsluttende rådet til mindre intelligente og skallede menn.

Kjenner du noen som er skallet eller har lite hår? Da bør du hjelpe de slik at de får gjennomført hårtransplantasjon. Vær en venn, hjelp en skallet idag!

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt besteMer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro