Ny forskning: Når magen vokser hos menn, krymper penisen!

Stor mage = liten penis!

Den svenske forskeren Karl B. Revlåda har de siste årene jobbet med en teori om at menn med stor mage i de fleste tilfeller har veldig liten penis. Forskningen viser at jo større mage mannen får jo mindre blir penisen. «Dessverre kan man altså konkludere med at menn med stor mage har oppsiktsvekkende liten penis» sier den anerkjente forskeren.

liten-penis-satire-humor-eavisa
Oppsiktsvekkende små peniser: Nyere forskning viser at menn med stor mage er særdeles dårlig utstyrt der nede. Forskningen viser at penisen krymper i samme fart som magen vokser

Veldig tynn, men kort penis
«Det som går igjen hos menn med stor mage er at de alle har særdeles tynn penis, neste som en tynn blyant» sier forskeren. Han forteller at selv om penisen hos «magemennene» er veldig tynn så er den i alle fall veldig kort. «Ja det hadde sett veldig rart ut med en veldig tynn og kjempelang penis» sier han.

Bilderesultat for men with big stomachs

Oppsiktsvekkende små peniser: Nyere forskning viser at menn med stor mage, uten unntak, har bitte liten penis. Forskningen viser at penisen krymper i samme fart som magen vokser.

Onanerer 12 ganger mer en vanlige menn
Gjennom den tre år lange forskningsperioden fant de også ut at menn med stor mage, og derfor forferdelig liten penis også lå helt i toppen når det kom til onanering. «Ja det viste seg at denne gruppen med menn onanerte opptil tolv ganger mer enn den vanlige mannen med vanlig eller stor penis» sier Karl. «Dette skyldes nok at menn med stor mage har store komplekser på grunn av sin bitte lille penis, slik at det blir enklere å onanere enn å prøve å ha sex» avslutter den anerkjente svenske forskeren.

Med andre ord er konklusjonen klar: Ser du en mann med stor mage vandrende rundt er dette med all sannsynlighet en mann med liten penis som leter etter et sted å onanere.

Få fantastisk casinobonus hos Casumo her!

FLY2.NO - Bestill flyreiser over hele verden
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

BANKNORGE - Sammenlign lån
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer humorPOPULÆRE ARTIKLER

Mer moro