Forskning: Norske jenter elsker hvite sokker og pannebånd!Hvite tennissokker er IN!

De fleste av oss oppfatter nok hvite tennissokker hos menn som litt harry. Nå ser man imidlertid at årets store trend hos norske menn er hvite tennissokker og pannebånd. De fleste norske jenter er faktisk enig i at disse to plaggene kan være meget sexy og pirrende.

Sex med hvite tennissokker
I en undersøkelse utført av Humanetisk forbund svarer hele 3 av 4 norske kvinner at de synes hvite tennissokker er sexy hos menn. Gjerne i kombinasjon med sandaler eller tresko, “Det er rett og slett noe maskuling over det å gi litt “F” sier talsperson Knut Gudmund Troløs. Han forteller at han uten unntak har sex med kona og andre jenter MED sokkene på. “Alle jenter synes det er litt mer pirrende om man beholder sokkene på mens de får leke med gledeskjeppen min” sier han. Knut Gudmund er forøvrig fra Mysen.

Sex med sokkene på? De aller fleste kvinner foretrekker at mannen har hvite tennissokker med sandaler på når de har sex. “Norske menn bør bli flinkere til å kle seg i tennissokker sier et samlet norskt kvinnekorps

Som leser av Eavisa FÅR du nå 50 kr hos ComeOn Casino – klikk her!

Pannebånd er også IN
Videre i den omfattende undersøkelsen mener samtlige kvinner som er spurt at pannebånd er veldig undervurdert. Faktisk så er pannebånd helt i toppen av listen når man spør norske kvinner om hvilket plagg de helst vil se at mannen har på seg mens de blir penetrert. “Pannebånd fremhever det lekne og gutteaktige hos mannen” sier Wenche Knokerud i blindeforbundet. Hun mener faktisk at pannebånd og hvite tennissokker bør defineres som sex-leketøy.

Sexy med pannebånd: Norske jenter vil veldig gjerne se mer pannebånd på norske menn. Dette er Ragnar Kjeksrud fra Råde i Østfold. “Pannebånd gjør at jeg får mere sex” sier han!

Etter den omfattende undersøkelsen blir pannebånd og hvite tennissokker med all sannsynlighet å finne i de fleste garderobeskuffer i Norge. Hva mener du? Hadde du klart å ikke ligge med en mann med pannebånd og hvite tennissokker?

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt besteMer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro