Forskning: Norske kvinner mener stor penis og høy inntekt er viktigst!Viktigere enn kjærlighet sier norske kvinner

Nylig slapp Norsk forskningssenter for relasjons og sekualrelaterte samfunsspørsmål (NFRSS) en rapport der over 26 000 norske kvinner er spurt om hva som er viktigst hos en mann de ønsker et seriøst forhold med. Svaret fra de norske kvinnene var nærmest 100% entydig; Det viktigste for kvinnene var at mannen hadde mye penger og en penisstørrelse langt over gjennomsnittet. Eldre menn med hjerteproblemer var også svært populære.

Først penis så penger
Hele 99,7% av kvinnene i undersøkelsen mente det viktigste i et forhold var at mannen hadde stor penis. “Det kan virke som om norske damer har et nærmest sykelig forhold til store peniser” sier sjefsforskeren Halvor S. Krotum. Han sier undersøkelsen bekrefter mistanken om at norske kvinner primært er opptatt av overfladiske verdier. “Inntekt og stor penis er uten sammenligning det viktigste for stort sett alle kvinner i Norge” sier den anerkjente forskeren.

Sykelig opptatt av store peniser: Norske kvinner er de eneste i verden med et slikt enormt fokus på store peniser” sier sjefsforsker Halvor S. Krotum ved Norsk forskningssenter for relasjons og sekualrelaterte samfunsspørsmål (NFRSS). Han forteller videre at Norske kvinner bryr seg lite om kjærlighet så lenge mannen har mye penger

Kjærlighet betyr lite uten penger
En rekke av kvinnene i undersøkelsen ga uttrykk for at kjærlighet alene ga svært lite. Når man sier at man er glad i hverandre betyr det svært lite. En bil eller en luksusreise til Maldivene viser selvfølgelig i langt større grad at man har det bra som par. I tillegg til stor penis og høy inntekt går norske kvinner også etter muskuløse menn samt eldre menn med hjertefeil og høy formue uten barn eller andre arvinger.

Det kan se ut som om Norske kvinner tiltrekkes av et enklere økonomisk liv der de kan kose seg med stor penis uten bekymringer” heter det i pressemeldingen fra Norsk forskningssenter for relasjons og sekualrelaterte samfunsspørsmål (NFRSS) Avd Nordøst.

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt besteMer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro