FORSKNING: Dette sier mannens favorittsex-posisjon om han!


Hva er din favoritt-stilling?

Trodde du det var tilfeldig hvilken menn som liker hvilke sex-stillinger? Neida, i følger forskningsinstituttet for mellommennskelige relasjoner i Bø i Telemark kan en rekke av mannens egenskaper og svakheter avsløres om du vet hans favoritt sex-posisjon:

1. Misjonærstillingen:

Menn som har dette som favoritt-stilling er som regel bifile. De liker med andre ord guttesex like godt som jentesex. I tillegg er det et faktum at menn som liker denne stillingen er usikre og veldig ofte har MYE hår på ryggen… i følge studien.

misjonaerstilling-eavisa

2. Doggystyle

psykopat-sex-stillinger-eavisa

Menn som har dette som favoritt-stilling har som regel flere psykopatiske trekk. I tillegg til å være psykopater er de også de mennene i den omfattende studien som har desidert minst penis. På grensen til mikropenis faktisk.

3. 69

69-stilling-sex-eavisa

Menn som har dette som favorittstilling er alltid på søken etter noe bedre. De klarer ikke å slå seg til ro i et forhold og ønsker egentlig forskjellig sexpartnere hver gang. I tillegg til å være rastløse er disse mennene også ofte arbeidsledige og vil med stor sannsynlighet havne i fengsel.

4. Stående

staende-dum-sex-eavisa

Menn som foretrekker å ha sex i stående stilling er som regel menn med store sosiale problemer viste studien. Mennene har vanskelig for å kommunisere og har veldig ofte veldig glutenallergi. De er som regel også litt mindre intelligente.

5. Sex i skje:

ligge-iskje-sex-eavisa

Menn som har dette som favoritt-posisjon er helt ute å kjøre. Denne gruppen tilhører den minst maskuline gruppen i studien. De er rett og slett på grensen til latterlige. Er du sammen med en mann som liker denne stillingen er det bare å komme seg unna. Dette er en mann med 1000 tommeltotter og som kan utvikle seg til å bli jenta i forholdet.

6. Menn som ønsker å bli ridd

sex-eavisa

Menn som har dette som favoritt-stilling var i følge studien menn i høye lederstillinger som var vant til at andre gjør jobben. Dette er stillingen for smarte menn som sørger for at damen gjør det meste av jobben samtidig som de også får hvile. Menn som har dette som favoritt-stilling er rett og slett bedre enn de andre freaky mennene som liker stillingene over. Tommel opp. Topp stemning!

LES OGSÅ: 24 peniser du ALDRI trodde fantes!

FLY2.NO - Bestill flyreiser over hele verden
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

BANKNORGE - Sammenlign lån
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste


Mer humorpopulære artikler

mer moro