FORSKNING: Sjokoladebading gjør jenter lykkelige og veldig kåte!

Kvinner har det mye bedre med sjokolade, sier forsker!

Skal vi tro forskeren skjer det motsatte med menn! «De blir feite og sure av sjokolade. Rett og slett» sier forsker ved Universitetet på Rørvik, Antonio M. Berg!
Sjokolade er bra for humøret og frigjør endorfiner og serotonin i hjernen. Dette gjør at kvinner føler seg lykkelige og blir mindre stresset.

Bilderesultat for bathing in chocolate
Lykkelig: Sjokoladebading er sunt og gjør deg lykkelig. Men det gjelder kun kvinner, påstår forsker.

«Kvinnen nyter lukten, følelsen og stunden med å bade i sjokolade. Det gir henne en følelse av velvære og luksus, noe alle kvinner trenger og fortjener i sin ellers stressede hverdag. Som alle vet er kvinner det sterke kjønn og er gode til å gjøre flere ting på en gang. Hun klarer å spise litt sjokolade på en rolig og sensuell måte mens hun bader, på den måten får hun hun utnyttet sjokoladen slik at effekten blir optimal! Kvinner nyter hvert sekund av sjokoladebadet, derfor blir de harmoniske, lykkelige og veldig kåte», sier Antonio Berg.
Bilderesultat for bathing in chocolate
Kåt og lykkelig: Kari-Mette Hansen har fått et mye bedre liv etter at hun begynte å bade i sjokolade. «Jeg er i mye bedre humør og har fått et bedre sexliv. Da er mannen min i bedre humør også! Selv om han mener at jeg sløser penger på å bruke sjokolade i badekaret da. Men det går fint» sier hun og smiler lurt!

Når det gjelder menn har Berg dårlige nyheter: «Menn får dessverre ikke den samme effekten som kvinner. De blir rett og slett stressa, irriterte, tjukke og 98 prosent opplever stor grad av hårtap. Vi kan ikke forklare hårtapet, men vet med sikkerhet at det er på grunn av sjokoladen. I tillegg er de fleste menn dritgjerrige, noe som også gjør at sjokoladebading fører til ekstra mye surmuling fordi de mener kona bruker for mye penger på seg selv. Menn bør holde seg langt unna sjokolade. Alltid», sier Berg.

Sexy: Forskeren anbefaler alle menn å gjøre klart et sjokoladebad til sin kvinne minst en gang i uka, hvis de vil ha en kåt og lykkelig kjæreste.

Berg påpeker at kvinne bør bade i sjokolade minst en gang i uken! «Hvis hun ikke skulle få til det anbefaler vi henne å spise en stor plate i stedet for. Alene. Ikke del med mannen hvis du vil ha god stemning!», avslutter forsker Antonio M. Berg.

Så til alle menn der ute! Finne du sjokolade i skapet, ligg unna, for din egen skyld! Ok?

 

Mer humor

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro