Forskning: Folk som tar gym-selfie har store psykiske lidelser!Kjenner du noen som “alltid” trener!

Gjennom en rekke omfattende undersøkelser har man nå funnet ut at menneskene bak de irriterende og som regel mange overdrevne trenings-selfies har store psykiske lidelser. “Dette åpner for at vi nå istedenfor å irritere oss over statuser med svette kropper som jakter på likes, heller bør ønske disse god bedring i kommentarfeltet og behandle de varsomt” sier Nordens ledene forsker på psykopatisk adferd Preben Drenge ved Dansk institutt for psykiske lidelser.

Opptatt av anerkjenelse
Rapporten fra det svært anerkjente forsker-teamet viser til at gjentatte trenings-selfies er et tegn på at du til stadighet jakter på anerkjennelse. “Den vanligste diagnosen på disse trenings-selfies-menneskene er narsissist ” forteller forskeren. Narsisissme er en psykisk lidelse som tilsier at man er sykelig opptatt av seg og sitt. Et typisk tegn på denne sykdommer er å ta bilder av seg selv i et desperat forsøk på at andre skal forstå hvor flott du er.

Se så flink jeg er: De fleste har venner som daglig legger ut bilder som dette. Nå viser det seg at disse personene har store psykriatiske utfordringer.

Irriterende og trist
Vi vet at 94% av alle som ser disse trenings-selfiene irriterer seg over den “flinke treningsnarkomanen” forteller forskeren. “Overdrevne trenings-selfies er også hovedgrunnen til at folk avvenner hverandre på Facebook” sier han videre. Man orker med andre ord ikke og daglig måtte presenteres for personer som grunnet sin psykiske lidelse må påpakke alle andre en påminnelse om at de trener i dag også. “I tillegg til psykiske lidelser er det også veldig ofte personer som ønsker kontakt med det motsatte kjønn” sier forskeren. “Vi ser at disse menneskene ved å legge ut disse stadige selfiene også er på desperat jakt etter kjæreste eller nye venner” avslutter han.

Tar du mye selfies som du til stadighet legger ut i sosiale medier? Ta kontakt med en psykolog da vel. Få hjelp idag!

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt besteMer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro