Verdens mest hysteriske og rareste stupeansikter

Vurderer du å begynne på stuping?

Dette er bildene du bør sjekke ut om du begynner

Jeg har hatt hard mage i 4 dager for så å få magesyke bakom «proppen». Jeg har vært på sykehuset og fjernet en trombose (les: blodpropp) midt i «skrukken». …og jeg har hoppet fra 10-meteren på Frognerbadet (Jeg kan ikke stupe!)

Jeg tror ansiktsuttrykket mitt ved disse tre anledningene har vært omtrent det samme. I alle fall om vi skal tro disse midt-i-svevet-bildene av olympiske stupere. Har du tenkt å begynne med stuping? Det er en flott sport, bare husk at sports-fotografer tar bilde av bæsje-trynet ditt!

Se bare her:

1. Nei, ikke sånn:

2. Nei, ikke sånn:

3. Nei, ikke sånn:

4. Nei, ikke sånn:

5. Nei, ikke sånn:

6. Nei, ikke sånn:

7. Nei, ikke sånn:

8. Nei, ikke sånn:

9. Nei, ikke sånn heller:

10. Nei, ikke sånn heller:

TRYKK PÅ SIDE 2 FOR FLERE BILDER

This post is also available in: Norsk bokmål