Geir-Ove spyr av «pappakroppen». Menn er udelikate og stygge sier han

Menn må ta mer vare på seg selv

Etter de siste dagers nyhet om at det nye kroppsidealet er «pappakroppen» har Geir-Ove fra Larvik gått hardt ut i flere medier og etterlyst mer sminke hos hos menn. Han mener menn som sminker seg er det mest sexy man ser. Pappakroppen forakter ham.

Sminker seg hver dag
Morten bor i Larvik og jobber til daglig som pedagog ved en barnehage i Vestfold. Han elsker barn og er svært glad i jobben sin og forteller; «I jobben min prater jeg med barn hver dag og har muligheten for å påvirke deres syn på kjønnsrollene. Jeg vil at de skal oppleve menn med sminke som noe naturlig» sier han og fortsetter; «barn er ikke dømmende før de kommer ut i den voksne verden. Barna jeg prater med synes det er flott når jeg tar på meg sminke».
geir-ove-pappakroppen-eavisa
Sminker seg hver dag; Geir-Ove fra Larvik forakter «pappakroppen» og mener menn må bli flinkere til å ta vare på eget utseende. Sminke på menn burde være dagligdags mener han. Til daglig jobber han som pedagogisk leder i en barnehage.

Pappakropp er bare usunt
Han går hardt ut mot «pappakroppen» som han synes oser av usunnhet, latskap og menn som ikke bryr seg om eget utseende. «Pappakroppen» er kanskje noe av det styggeste som finnes. Den representerer alt som er galt med mannen. I tillegg til latskap og egoisme er også menn motbydelige på et generellt grunnlag» sier han tydelig irritert.

Pappakropp-eksempel; Filmstjernen Adam Sandler har de siste dagene blitt brukt hyppig som et eksempel på et pappakroppforbilde. Vakkert for noen og grusom for Geir-Ove fra Larvik

Avslutningsvis ønsker Geir-Ove at menn som trenger hjelp kan kontakte ham for råd og tips om hvordan man kan bli en mest mulig sexy mann.

Del saken på facebook

Samle smålån – refinansier inntil 500.000

LES OGSÅ: Angry Birds-Level: Virkeligheten nivå 2
LES OGSÅ: POLITIET ADVARER; Kjører rundt og forsøker å stjele Thujahekker
LES OGSÅ: 20 Bilder som beviser at sykling er livsfarlig
LES OGSÅ: 20 Matvarer som virkelig burde få nye navn
LES OGSÅ: 20 Skuespillere som ligner utrolig mye på figurene de har stemmen til
LES OGSÅ: Gode tips til hvordan man får gratis handsfree
LES OGSÅ: 11 folk som prøver hardt å ligne, men ikke heeeelt får det til?
LES OGSÅ: Hva i all verden skjer egentlig i Kina?
LES OGSÅ: Slik er du garantert one night stand LETT

This post is also available in: Norsk bokmål