Gøril møtte drømmemannen på konsert. Nå vil hun finne ham!Gøril er kjempeforelsket!

Gøril K. Flodstad fra Indre Østfold var i helgen på konsert med tanten sin da hun møtte det hun selv omtaler som drømmemannen og sin fremtidige ektemann. Hun forklarer at de begge var påvirket av alkohol og at de kysset heftig og lidenskapelig. “Vi ble enige om å bli sammen, men jeg tror jeg fikk feil telefonnummer så nå trenger jeg hjelp fra internettet” sier hun.

Lå sammen på handicap-toalettet
Hun forteller at hun er kjempeforelsket og at hun er sikker på at drømmemannen også føler det slik. “Bare veldig synd at vi rotet med telefonnummere, men det er jo slikt som skjer når man drikker alkohol” sier Gøril. Hun er veldig sikker på at hun finner ham. “Ja jeg skal finne ham!” sier hun bestemt, nærmest litt truende. Hun kan fortelle om et lidenskapelig førstemøte der de etter bare 10 minutter trakk seg inn på handikap-toalettet for lidenskapelig elskhov. “Ja det var både godt og romantisk” sier hun om det intense førstemøte. Tanten hennes tok dette ene bildet av de og nå håper hun at noen kjenner igjen mannen på bildet slik at hun kan få tak i ham igjen:

Kjenner du denne gutten/mannen?: Gøril Flodstad jakter nå på drømmemannen som hun traff på en heavy metal-konsert i helgen. “Han var sammen med to kamerater og hadde lyst hår. Det er desverre alt jeg husker” sier hun. Nå håper hun at noen kjenner igjen mannen på bildet som tanten tok av de mens de ble forelsket.

Søk lån idag – Penger på konto imorgen!

Leter til hun finner ham
Gøril kan fortelle at hun aldri før har kysset en gutt før hun traff drømmemannen denne helgen. “Jeg har spart meg til den store kjærligheten” forteller hun og fortsetter; “Når jeg nå endelig har møtt ham skal jeg selvfølgelig lete til jeg får tak i ham” sier hun. “Han slipper garantert ikke unna hahahahahaha” ler hun. Gøril forteller videre at hun er arbeidsledig så at hun derfor har all tid i verden på å jakte frem drømmemannen. I første omgang sjekker hun nå alle Facebook-profiler samt at hun prøver å få tak i navnene på alle som var på konserten. “Jeg har en bekjent i billettservice som skal hjelpe meg så jeg finner ham nok” avslutter den forelskede jenta som er full av håp om å finne mannen hun koste seg med i helgen.

Hjelp Gøril å finne mannen som hun nå har bestemt seg for å starte et liv med. Del saken slik at kjærligheten seirer!

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt besteMer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro